Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Δίνουν πράσινο και στην Arboris;

Αν δεν υπάρχει δέσμευση στο MoU για συνομιλία με άλλο ενδιαφερόμενο, η διοικούσα ανάβει "πράσινο" στην Arboris!

Δίνουν πράσινο και στην Arboris;
O Δημήτρης Γόντικας στο περιθώριο της ΓΣ των μετόχων προανήγγειλε εξελίξεις με την Arboris Capital. Οι πληροφορίες λοιπόν λένε πως οι άνθρωποι της εταιρείας από το Αμπου Ντάμπι με αυτούς της ΠΑΕ έχουν έρθει σχεδόν σε συμφωνία προκειμένου να ανάψει το «πράσινο» φως και να δοθεί εξουσιοδότηση για να προχωρήσει τις κινήσεις της η επενδυτική.

Αυτό που έχει απομείνει είναι να εξεταστεί το ΜoU που υπογράφτηκε ανάμεσα σε πρίγκιπα και Τζίγγερ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποια δέσμευση για συνομιλία της ΠΑΕ ή της οικογένειας με κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ουσιαστικά, λοιπόν, μετά τις επαφές που έχουν γίνει μεταξύ της διοικούσας και των εκπροσώπων της εταιρείας από το Αμπου Ντάμπι υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία και όλα δείχνουν πως θα ανάψει το «πράσινο» φως για την Arboris.

Πρέπει να επισημάνουμε, διότι πολλά ακούγονται, πως δεδομένα υπάρχει επενδυτής και τον έχουν βρει από την εν λόγω εταιρεία. Απλά είναι πολιτική της να τον προστατεύει σε όλα τα deal που επιχειρεί να κάνει.
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: