Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Λίνο-"Μπορεί να μείνουμε όλοι έκπληκτοι... "

Την ικανοποίησή του που επέστρεψε στην αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Λίνο.
"Μπορεί να μείνουμε όλοι έκπληκτοι... "
Ο άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ακόμα στη χθεσινή επιτυχία της ομάδας του, αλλά και στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που ο "δικέφαλος του Βορρά" θέλει μόνο τη νίκη:
Τη νίκη κόντρα στην Σάμροκ: «Ήταν μία δίκαιη νίκη. Το δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι μπήκαμε για να κερδίσουμε. Δεν αφήσαμε καμία ελπίδα στους αντιπάλους να πιστέψουν ότι μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το ματς. Έτσι φθάσαμε στη νίκη».
Τη διαφορά στην απόδοση της ομάδας στην Ελλάδα και την Ευρώπη: «Δεν συμβαίνει ακριβώς αυτό. Το μόνο που διαφέρει είναι ότι κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε είναι μία διαφορετική ιστορία. Σίγουρα με τον Παναθηναϊκό δεν παίξαμε καλά. Χθες είχαμε εξαιρετική συγκέντρωση και αυτό μας βγήκε».
Το αν άλλαξε η φιλοσοφία του ΠΑΟΚ: «Δεν μπήκαμε στο γήπεδο με φιλοσοφία να γίνουμε πιο επιθετικοί. Θέλαμε να κερδίσουμε και αν αυτή η διάθεσή μας ερμηνεύτηκε έτσι, δεν σημαίνει ότι εμείς επιλέξαμε σ' αυτό το ματς να παίξουμε πιο επιθετικά. Εμείς προσπαθούμε πάντα να το κάνουμε, όπως συμβαίνει και στα εντός έδρας ματς, Μας βγήκαν όλες οι ευκαιρίες και πέρα από την καλή κυκλοφορία και τις σωστές πάσες είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Κάθε ολοκληρωμένη ευκαιρία την μετατρέπαμε σε γκολ κάτι που δεν συνέβη σε όλα τα παιχνίδια μας φέτος».
Τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ από στημένες φάσεις: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι φταίει η έλλειψη συγκέντρωσης. Πρέπει όμως να το διορθώσουμε, γιατί από δω και πέρα δεν θα είμαστε πάντα τυχεροί, ούτε θα έχουμε να κάνουμε με αντιπάλους που μπορούμε να πετυχαίνουμε τόσο πολλά γκολ και αν δεχθούμε ένα, να μην υπάρχει πρόβλημα. Να συνεχίσουμε να διαθέτουμε νοοτροπία νικητή και να υπάρχει συγκέντρωση, αυτό είναι το σημαντικό. Η άμυνα γενικά λειτουργεί καλά και αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα των παικτών. Χθες, σε όλο το 90λεπτο δεν αφήσαμε να περάσει τίποτα. Η φάση του γκολ που δεχθήκαμε ήταν η εξαίρεση. Να εστιάσουμε στο πρόβλημα και να το λύσουμε».
Το αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του: «Πίστευα ότι θα χρειαζόμουν παραπάνω χρόνο. Το να επανέλθω τόσο γρήγορα δεν μου συνέβη ούτε στην Πόρτο. Αισθάνομαι, όμως έτοιμος να παίξω και την Κυριακή. Πιστεύω έκανα καλά που έπαιξα και χάρηκα τη νίκη με τους συμπαίκτες μου».
Το αν το παιχνίδι με την Ρούμπιν είναι «τελικός»: «Ο κόσμος κάνει υποθέσεις και είναι λογικό αυτό. Έχουμε πολλά παιχνίδια ως τότε. Τώρα έχουμε τον Αστέρα Τρίπολης και τα επόμενα ματς στο πρωτάθλημα. Έχουμε και την Τότεναμ και ποιος ξέρει, μπορεί να μείνουμε όλοι έκπληκτοι».
Το αν αρχίσει η αντεπίθεση στην Τρίπολη: «Φυσικά, πρέπει να επιστρέψουμε δυναμικά στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Είναι ευκαιρία μετά το χθεσινό ματς να μην επαναπαυόμαστε με τις ευρωπαϊκές νίκες. Πρέπει να κερδίσουμε και το ίδιο να κάνουμε και στα επόμενα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: