Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ο Τσάκας ...τρόμαξε την Arboris!!

Η Arboris έκανε πίσω μπροστά στον Πρίγκιπα! Η εταιρία ζήτησε ολιγοήμερη αναβολή από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία προχωρά κανονικά τις διαδικασίες με τον Σουλτάν...
Ο Τσάκας ...τρόμαξε την Arboris!
Τη... νίκη του απέναντι στην Arboris Capital πανηγυρίζει ο Βλάσης Τσάκας, καθώς στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγινε γνωστό, πως η συγκεκριμένη εταιρία ζήτησε αναβολή λίγων ημερών, χωρίς να διευκρινίζει πόσες, ώστε να ετοιμάσουν καλύτερα την πρότασή τους.
Αυτό ανέφερε ο Δημήτρης Γόντικας μετά το τέλος του ΔΣ, από το οποίο απουσίαζαν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι.
Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» εξερχόμενος από το ΔΣ δήλωσε αρχικά: «Συζητήσαμε θέματα που αφορούν την ημερησία διάταξη. Για το θέμα της Arboris Capital αποφασίστηκε μετά από έγραπτο αίτημα η ολιγοήμερη αναβολή ώστε να τρέξει κάποιες διαδικασίες και να ετοιμαστεί ένα κείμενο συνεργασίας αλλά και να προχωρήσουν κάποιες άλλες εξελίξεις για να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Στο θέμα της Greenteam ψηφίστηκε η εισήγηση του προηγούμενου Δ.Σ. και παρασχέθηκαν κάποια επιπλέον στοιχεία που είχαν ζητηθεί. Επίσης αναφερθήκαμε στην Γενική Συνέλευση το πρωί στην οποία γνωρίζεται ότι ψηφίσθηκε μια αύξηση 15 εκ. ευρώ ώστε να διευκολυνθούν διαδικασίες οι οποίες ήδη τρέχουν και όλοι γνωρίζεται».

Προκυρήχθηκε νέα Γενική Συνέλευση;
«Όχι αυτό θα γίνει αφού ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες που σχετίζονται με το συμφωνητικό συνεργασίας που έχει υπογραφθεί» 
Υπάρχουν επαφές με την Arboris;
«Ναι πάρα πολλές. Τα στελέχη της εταιρείας είναι πολλοί σοβαροί και καλοί επαγγελματίες».
Τη Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ο κόσμος δείχνει διάθεση να έρθει στο γήπεδο;
«Υπάρχει σημαντική κίνηση στα εισιτήρια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους μας για αυτό. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε και νικηφόροι και να σταθούμε στο αγωνιστικό ύψος που βρισκόμαστε στις τελευταίες εμφανίσεις. Το μήνυμα προς τον κόσμο μας είναι ότι τους περιμένουμε στο γήπεδο». 

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: