Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

"Φωνές ναι, πανό όχι"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε από τους φιλάθλους στήριξη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.
"Φωνές ναι, πανό όχι"
H ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, για τα ακόλουθα:
• Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν παρέλαβε εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της.
• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:30 την ημέρα του αγώνα.
• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο.
• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.
• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.
Με δεδομένα τα παραπάνω καλούμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, να τηρήσουν όλες τις παραπάνω οδηγίες και να στηρίξουν την ομάδα με τη μαζική τους παρουσία αποφεύγοντας οποιαδήποτε ακρότητα και κάθε παραβατική συμπεριφορά (π.χ. χρήση βεγκαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και κατ’ επέκταση να οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας της ομάδας μας.
Δώστε στον Παναθηναϊκό την ώθηση που χρειάζεται για να φτάσει σε μια ακόμη νίκη!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: