Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

«Ο ηττημένος στο Άρης – ΟΣΦΠ έχει δικαίωμα ένστασης!»

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης προέβη σε σοβαρές καταγγελίες για τον διαιτητή της αναμέτρησης Άρης - Ολυμπιακός, Τάσο Σιδηρόπουλο και αποκάλυψε πως όποια ομάδα χάσει, θα έχει το δικαίωμα να κάνει ένσταση!
«Ο ηττημένος στο Άρης – ΟΣΦΠ έχει δικαίωμα ένστασης!»
Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» υποστήριξε ότι κακώς ο Κύρος Βασσάρας όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι του Άρη με τον Ολυμπιακό διότι: «Ο Σιδηρόπουλος ήταν στην Ιταλία, αφού είχε οριστεί 4ος διαιτητής στον αγώνα Λάτσιο-Ζυρίχη και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής. Δεν έχει το δικαίωμα να σφυρίξει το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό γιατί δεν μεσολαβεί ένα 48άωρο όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Η ομάδα που θα χάσει θα έχει το δικαίωμα να κάνει ένσταση, παρότι οι ομάδες συνήθως δεν καταφεύγουν σε τέτοιες ενέργειες».
Και συνέχισε για τον Βασσάρα: «Ο Βασσάρας κάνει τώρα πράγματα για τα οποία είχε επικρίνει πέρσι τον πρώην αρχιδιαιτητή Βασίλη Τεροβίτσα. Είχε αντιρρήσεις όταν κάποιος διαιτητής ή βοηθός γύριζε από το εξωτερικό την Παρασκευή να ορίζεται το Σάββατο. Τώρα όμως εκπλήσσομαι που κάνει το ίδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: