Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ιδού η διαφορά της τιμητικής ήττας από τη μεγάλη νίκη!!

Είναι κρίμα να παίζει τόσο καλή μπάλα ο Ολυμπιακός σε έδρες όπου άλλες ομάδες αντίστοιχου «μεγέθους» με τους πρωταθλητές Ελλάδος τρώνε τρία και τέσσερα για πλάκα και να μην παίρνει αποτέλεσμα.
Ιδού η διαφορά της τιμητικής ήττας από τη μεγάλη νίκη
Γράφει ο Φώτης Βοϊνίκας...
Κρίμα για την προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες. Είχα πιστεί και πριν τον αγώνα του «Βέστφαλεν» ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για πολύ μεγάλα πράγματα κάτι το οποίο πιστοποίησα παρακολουθώντας από την τηλεόραση τον αγώνα της Γερμανίας και τους πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα να «τρέμουν» την ισοφάριση και να περιμένουν αγωνιωδώς το τριπλό σφύριγμα του ανεκδιήγητου Ρώσου διαιτητή.
Αυτό το όμορφο, γρήγορο, επιθετικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας το οποίο παίζει με ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα ο Ολυμπιακός ανεξαρτήτου έδρας, είναι κάτι που μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον, άμεσο και πιο μακρινό. Η «σφραγίδα» του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει μπει για τα καλά στο... πετσί της ομάδας. Το λέω και το υπογράφω αυτό γιατί έχω τη δυνατότητα να συνομιλώ με πολλούς ποδοσφαιριστές μας και όλοι το ίδιο πράγμα μου λένε. Αυτό το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός είναι 100% έργο του Ερνέστο Βαλβέρδε και έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ή αφομοίωσης αν προτιμάτε.
Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: