Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Βίλας Μπόας: «Παραμένει αρχηγός ο Τέρι»

Την στήριξή του στον Τζον Τέρι επανέλαβε ο Αντρέ Βίλας Μπόας, παρά τα μπλεξίματα του Άγγλου παίκτη. Ο Τέρι κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το αν θα του επιβληθεί τιμωρία από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό: «Ο Τζον έχει παίξει σε όλα τα ματς της Premiership και είναι ο αρχηγός μας. Επίσης είναι ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς της Γης. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο».
Όσον αφορά στην εφετινή πορεία της λονδρέζικης ομάδας, ο Αντρέ Βίλας Μπόας τόνισε: «Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Επειδή ένα ματς έληξε με 5-3, αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε αμυντικό πρόβλημα».
Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε: «Ο Όμπι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος. Ο Ντιντιέ θα ενταχθεί στο πρόγραμμα κατά την διάρκεια της διακοπής λόγω των παιχνιδιών των εθνικών. Ο Εσιέν έχει παρουσιάσει πρόοδο και θα είναι έτοιμος πριν το τέλος του Δεκεμβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: