Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ο "Σάλπι" πήρε το όπλο του!!

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για την εμφάνιση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σάμροκ Ρόβερς με 3-1.
Ο "Σάλπι" πήρε το όπλο του
Έχει δεχθεί κριτική με το... τσουβάλι. Φέτος τον έχουν βάλει στο στόχο τους πολλοί, μια και περνούσε (μέχρι και σήμερα) μια μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος. Όμως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον αγώνα με τη Σάμροκ στο Δουβλίνο... αναστήθηκε. Πέτυχε δύο γκολ, έχασε αρκετά, έφτιαξε το γκολ του Φωτάκη... Μόνο τα νερά δεν κουβάλησε. Ο «Σάλπι» σήμερα τα έκανε όλα.
Ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο Μπόλονι τον έβαλε στην κορυφή της επίθεσης κι όχι στη δεξιά πλευρά. Ίσως να πείσμωσε κι ο ίδιος μετά τις έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ομάδας (μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό). Ίσως να γύρισε το... μυαλό του με τις άσχημες κριτικές που του κάναμε όλοι εμείς. Τα «ίσως» μπορεί να είναι δεκάδες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ και ο Μπόλονι κέρδισαν ακόμη έναν παίκτη. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωσε «παρών» και πλέον ψήλωσε κι άλλο τον πήχη των απαιτήσεων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ εν όψει των δύσκολων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Όταν ο ΠΑΟΚ έχει σε καλή μέρα τον «Σάλπι» και τον Βιεϊρίνια και όταν ο Πάμπλο Γκαρσία είναι υγιής, η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Οι φίλαθλοί του μπορούν να ελπίζουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πράγματα και φέτος, υπό την προϋπόθεση ότι τα μεγάλα όπλα του «Δικεφάλου» θα συνεχίζουν να... πυροβολούν. Έπρεπε κάποια στιγμή να... ξεκαπνίσουν και ο αγώνας με τους αδύναμους Ιρλανδούς της Σάμροκ αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία.
Υ.Γ.: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που αποδοκίμασαν έντονα τον Σαλπιγγίδη κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σήμερα «αναγκάστηκαν» (λόγω απόδοσης του παίκτη) να τον χειροκροτήσουν, όταν ο διεθνής φορ αντικαταστάθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δυστυχώς ή ευτυχώς (όπως το πάρει ο καθένας) έτσι είναι η ζωή στην Ελλάδα. Τη μια μέρα βρίσκεσαι στα... βάραθρα και την άλλη στα... ουράνια.
Πηγή: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: