Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Γιαννούλης: «Μεγάλη τιμή η κλήση»

Ο Κώστας Γιαννούλης είναι ένα από τα τέσσερα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα για τα φιλικά παιχνίδια με Ρωσία και Ρουμανία. Ο 24χρονος αριστερός μπακ του Ατρόμητου δικαιώθηκε για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί από το ξεκίνημα της σεζόν με τους «κυανόλευκους».

Ωστόσο, αν και έχει περάσει τόσο από την Εθνική Νέων, όσο και από την Ελπίδων, ο νεαρός άσος δεν έκρυψε ότι δεν περίμενε την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι το τηλεφώνημα που δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/11) ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η Εθνική ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να με καλέσει τώρα ο προπονητής. Δεν κοιτούσα τίποτα σχετικό με αυτό. Το τηλεφώνημα που δέχθηκα ήταν ξαφνικό και όταν έμαθα τα νέα ήταν μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές στην καριέρα μου», είπε ο Γιαννούλης, ο οποίος συμπλήρωσε για τους άμεσους στόχους του:

«Ευχαριστώ τον κ. Σάντος για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά με τον Ατρόμητο. Οι δικές μου καλές εμφανίσεις είναι και αποτέλεσμα των καλών εμφανίσεων της ομάδας μου στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: