Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Πρίγκιπα!!

Ο εκπρόσωπος του Τζίγγερ ψήφισε και επικύρωσε στη σημερινή Γ.Σ. την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ. Στο σημερινό Δ.Σ. (17:00) δίνεται έγκριση στον Πρίγκιπα για τον οικονομικό έλεγχο.
Ψήφος εμπιστοσύνης στον Πρίγκιπα!
Προχωράει το deal ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Στη σημερινή προγραμματισμένη Γ.Σ. (10:00) ο νομικός εκπρόσωπος του Τζίγγερ, Λεωνίδας Γεωργόπουλος ενεργοποίησε εκ νέου τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ψήφισε και επικύρωσε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ.
Ένα ποσό που αναμένεται να καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Πρίγκιπα Σουλτάν τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και ο οικονομικός και νομικός έλεγχος στην "πράσινη" ΠΑΕ. Αυτός θα αρχίσει την προσεχή Δευτέρα, αφού αναμένεται σήμερα στις 17:00 στο προγραμματισμένο Δ.Σ. να επικυρωθεί και τυπικά.
Από τη στιγμή που ο έλεγχος ολοκληρωθεί και μπουν τα χρήματα, ο Σαουδάραβας επενδυτής -ως μεγαλομέτοχος πια- θα προκηρύξει νέα γενική συνέλευση για τις 28 ή 29 Νοεμβρίου, με αποκλειστικό θέμα τη συγκρότηση νέου Δ.Σ.
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: