Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

«Ήρθα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο νέος προπονητής του Άρη, Μίχααλ Πρόμπιερζ, ο οποίος τόνισε πως δεν το σκέφτηκε πολύ για να πει «ναι» σε μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες.
«Ήρθα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας»
Ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο Μακεδονία και στη συνέχεια αναχώρησε για το Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον σύλλογο και να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση της πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Αρχικά ο Πρόμπιερζ δήλωσε: «Ο Άρης είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Γνωρίζω κόσμο και πως υποστηρίζει την ομάδα».
Για την απόφαση του να δεχθεί την πρόταση του Άρη:
«Μετά από τρία χρόνια στην Γιαγκελόνια και μετά στην Λότζ είναι μια μοναδική ευκαιρία για μένα. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ για να έρθω στον Άρη».
Για το πως θα βγει η ομάδα από την δύσκολη θεση στην οποία βρίσκεται:
«Δεν γνωρίζω πολλά για την τωρινή κατάσταση της ομάδας. Το βασικότερο είναι να έχει ομάδα εμπιστοσύνη στον προπονητή και μέσα από ένα καλό αποτέλεσμα να πορευτούμε καλύτερα στη συνέχεια».
Πρέπει να δώσουμε μάχη και μάλιστα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό» ενώ για τον αν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Θα συζητήσω κάποιες λεπτομερείς με τη διοίκηση και θα δούμε αν θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: