Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Το πάρτι του "Σάλπι"

Αν είχε πάρει αποτέλεσμα η Τότεναμ από τη Ρούμπιν, τώρα θα μπορούσαμε να γράψουμε άλλα πράγματα. Γράφει ο Διονύσης Μαρίνος. 
Το πάρτι του "Σάλπι"
Ακόμα και έτσι όμως, ο ΠΑΟΚ έκανε το προφανές και πήρε το διπλό μέσα στην Ιρλανδία. Προφανές; Το έκανε να φαίνεται τέτοιο λόγω της εμφάνισής του, που θα μπορούσε να του αποφέρει πολλά περισσότερα από τρία που τελικώς φιλοδώρησε τη Σάμροκ Ρόβερς.
Χθες επί της ουσίας ήταν το πάρτι του Σαλπιγγίδη, καθώς σκόραρε, μοίρασε αφειδώς ασίστ και ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Ιρλανδών. Τα μισά από αυτά που μοίρασε (ειδικά στον Βιεϊρίνια) να έβρισκαν δίχτυα, τώρα θα είχαμε να διαχειριστούμε ένα αποτέλεσμα εξωπραγματικό.
Το ουσιαστικό είναι πάντως ότι πήρε τους τρεις βαθμούς και πλέον είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ και ακόμα περισσότερο να νικήσει τη Ρούμπιν στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου.
Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν εκ των ων ουκ άνευ για να έχει ελπίδες πρόκρισης, σε αντίθετη περίπτωση οι ελπίδες του θα είχαν εξανεμιστεί. Το θετικό είναι ότι η νίκη συνδυάστηκε με... γεμάτο ποδόσφαιρο, πολλές φάσεις, ακόμα περισσότερη όρεξη και όλα αυτά με το αρνητικό δεδομένο των πολλών απουσιών (τείνει να γίνει μάστιγα πλέον) που δεν χθες δεν φάνηκαν μέσα στο γήπεδο.
Μόνο και μόνο για την άψογη συνεργασία των «Σάλπι» - Γεωργιάδη, άξιζε και με το παραπάνω ο χθεσινός ΠΑΟΚ...
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: