Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Κουλακιώτης: «Σημαντικός για τον ΠΑΟΚ ο Σάλπι»


images


Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης. Ο πρώην αμυντικός του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά και στην πορεία του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή Revolution:
Για το παιχνίδι με τους Σάμροκ Ρόβερς: «Κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί τόσο εύκολα το παιχνίδι με τους Σάμροκ. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ το έκανε πιο εύκολο το παιχνίδι».
Για τη φετινή απόδοση του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έδειξε ότι ξεπέρασε το ψυχολογικό μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Είναι λογικό να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Αν το ροτέισον γίνεται με σωστό τρόπο σίγουρα θα υπάρχουν λιγότερα σκαμπανεβάσματα. Δεν θα πω εγώ εάν αυτό γίνεται σωστά στον ΠΑΟΚ».
Για τον «Δικέφαλο» στο Γιουρόπα Λιγκ: «Αν δει κανείς τις εμφανίσεις που έκανε ο ΠΑΟΚ αξίζει την θέση που βρίσκεται τώρα και την πρόκριση. Υπάρχει και το παράδειγμα του ΑΠΟΕΛ που με πολύ μικρό μπάτζετ βρίσκεται ψηλά. Πιστεύω πως μέσα στο γήπεδο όλοι είναι ίσοι».
Για τον Σαλπιγγίδη: «Τον Σαλπιγγίδη τον είχα συμπαίκτη. Είναι πολύ καλό παιδί και σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Μπορεί να παίξει και πλάγια και μπροστά, έχει πολλές ικανότητες είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και προσπαθεί σε κάθε μας να δίνει ο 100%. Το λέω αυτό επειδή μερίδα του κόσμου είναι αρνητική. Είναι αδικημένος όσον αφορά την συμπεριφορά ορισμένων φιλάθλων».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: