Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ο άνθρωπος με το δύσκολο επώνυμο...!!

Ο Μάικ Σιζέφσκι ξεπέρασε τον Μπόμπι Νάιτ, έγινε ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ και ο Βασίλης Σκουντής κάνει μια βαθιά υπόκλιση σε έναν άνθρωπο που είναι όντως αιώνια πιστός!
Ο άνθρωπος με το δύσκολο επώνυμο...
Για τα κιτάπια του NCAA, αλλά και του παγκόσμιου μπάσκετ, η Τρίτη (δεν) ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες: βάζω το αρνητικό μόριο στην παρένθεση, διότι, διάβολε, ένας προπονητής που έχει πετύχει 903 νίκες στην καριέρα του, πάει να πει πως είναι συνηθισμένος σε αυτή την (επαγγελματική) ευημερία. Αλλά, πάλι, όταν η τελευταία , πριν από την επόμενη νίκη του, είναι αυτή που τον ανεβάζει στο Εβερεστ του σιναφιού του, ε, δεν γίνεται να 'ναι σαν τις άλλες!
Θα χει να το λέει ο Μάικ Σιζέφσκι ότι το βράδυ που ξεπέρασε τον μέντορα του, ο λεγάμενος ήταν εκεί και τον καμάρωνε. Θα 'χει να το λέει επίσης ο (Νο 2 πλέον) Ντιν Σμιθ ότι ο παλιός παίκτης του -μια χρυσή μετριότης- στην ομάδα της Στρατιωτικής Ακαδημίας και βοηθός του στην Ιντιάνα δεν ήταν και τόσο άσχετος! Θα 'χει τέλος να το λέει, και ο Τομ Αϊζο, που στάθηκε απέναντι του προχθές και έγινε κι αυτός μέρος της κορνίζας!
Γελώ τώρα που το γράφω, αλλά μεταποιώντας μια παλιά δήλωση του Στέισι Κινγκ, νομίζω ότι και ο νυν προπονητής του Μίσιγκαν Στέιτ θα μπορούσε να πει ότι "δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα που εγώ και ο Μάικ φτάσαμε τις 1286 νίκες"!
Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: