Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Στο 94` με σούπερ Μάριο!!

Όλα έδειχναν πως η Σίτι θα έμενε στο 2-2 με την Τότεναμ, αλλά ο Μάριο Μπαλοτέλι έδωσε τελικά τη νίκη (3-2) στην ομάδα του στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στο 94` με σούπερ Μάριο!
Στο 56`, ο Σίλβα με καταπληκτική κάθετη μπαλιά, έβγαλε τον Νασρί στην πλάτη της άμυνας της Τότεναμ και ο Γάλλος έκανε το 1-0 με όμορφο πλασέ, ενώ οι «πολίτες» έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 59'. Ο Νασρί εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντζέκο έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Λέσκοτ με προβολή νίκησε τον Φρίντελ.
Η απάντηση όμως της Τότεναμ ήταν άμεση, καθώς μείωσε σε 2-1 στον επόμενο λεπτό. Ο Σάβιτς έκανε τραγικό λάθος, ο Ντεφόε μπήκε από δεξιά, απέφυγε και τον Χαρτ και πλάσαρε από πλάγια δεξιά, στην κενή εστία.Τα «σπιρούνια» δεν το έβαλαν κάτω και στο 65ο λεπτό ο Μπέιλ με πανέμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, έφερε το ματς στα ίσια.
Από εκεί και πέρα η Τότεναμ κράτησε σθεναρά και δε επέτρεψε στη Σίτι να απειλήσει, ενώ στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, καθώς μετά από νέο λάθος του Σάβιτς, η μπάλα έφτασε στον Ντεφόε, ο οποίος πλάσαρε άουτ από ιδανική θέση.
Η λύτρωση για τη Σίτι ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς ο Μπαλοτέλι κέρδισε πέναλτι από τον Κινγκ και ο ίδιος έκανε το 3-2!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: