Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Κατσαβάκης: «Η καλύτερη ομάδα που παίξαμε φέτος»

Κατσαβάκης: «Η καλύτερη ομάδα που παίξαμε φέτος»
Την καλύτερη ομάδα την οποία αντιμετώπισε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα χαρακτήρισε ο Μάκης Κατσαβάκης τον Άρη, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι στην συνέχεια του πρωταθλήματος και φυσικά στους στόχους της Δόξας.

«Είχαμε αισιοδοξία πριν το παιχνίδι ότι θα έφτανε η στιγμή για ένα καλό αποτέλεσμα. Σκοντάψαμε σε έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος νομίζω ότι έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση. Είχαμε άσχημη αμυντική λειτουργία. Μας ήρθε ένα δώρο το πρώτο γκολ, κάτι που θα αν είχαμε ποιότητα στην άμυνα θα μπορούσαμε σε συνδυασμό με την βελτιωμένη εικόνα να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Η κούραση ήταν εμφανής, συμπληρώσαμε κάρτες και βλέπουμε τώρα το επόμενο ματς», είπε αρχικά ο Κατσαβάκης.

Ερωτηθείς για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι, τόνισε: «Αυτό που κρατάμε είναι η εξαιρετική παρουσία του Παπαδόπουλου και αμυντικά τις τραγικές στιγμές από ορισμένα παιδιά που δεν έχουμε συνηθίσει. Ο Άρης ήταν πολύ καλός επιθετικά και θέλω να το τονίσω. Ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος».

Τέλος, τόνισε την ανάγκη της Δόξας για μεταγραφές με δεδομένη την κόπωση των παικτών, λέγοντας: «Πρέπει να προσθέσουμε μερικά άτομα ακόμα στο ρόστερ, ενώ ήδη έχουμε κάνει κάποιες προσθήκες. Θα χρειαστούμε πολύ υλικό γιατί δεν αντέχεται αυτή η κόπωση. Ο στόχος μας είναι και παραμένει μια νίκη στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: