Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

"Εβγαλαν τα στυλιάρια!"

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, Στυλιάρα. "Περνάμε μαρτυρικό αργό θάνατο", αναφέρει!

"Εβγαλαν τα στυλιάρια!"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τα λάθη είναι ανθρώπινα και η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μαζί με τον Ηπειρώτικο λαό είναι οι τελευταίοι που θα εξέφραζαν διαμαρτυρίες για ανθρώπινα λάθη.
Όμως στα μέσα του πρωταθλήματος αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε για τα επαναλαμβανόμενα «λάθη» σε βάρος μας, προκαλώντας να μας υποδείξουν και ένα κρίσιμο λάθος διαιτητή που να ήταν ευνοϊκό για την ομάδα μας.
ΟΛΑ εναντίον μας, ούτε ΕΝΑ υπέρ μας και το εύλογο συμπέρασμα είναι ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο προγραφών. Κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι στο κατά τα άλλα «καθαρισμένο» απο στησίματα πρωτάθλημα έχουν βγάλει τα στυλιάρια κατά την ηπειρώτικη έκφραση και σπάνε τα κεφάλια όσων έχουν προγραφεί. Το δικό μας σίγουρα.
Τα εγκλήματα του διαιτητή Στυλιάρα στην Τρίπολη φάνηκαν και δια γυμνών και δια των τηλεοπτικών οφθαλμών. Γκολ απο αντικανονική θέση μέτρησε σε βάρος μας, δυο φάσεις που είναι ο ορισμός του πέναλτυ πέρασαν απαρατήρητες απο τον διαιτητή που έχει διαπράξει ξανά στο πολύ πρόσφατα παρελθόν «λάθη» σε βάρος μας.
Το να ζητήσουμε την διαγραφή του απο τους πίνακες είναι το αυτονόητο αλλά και ακριβώς αυτό που δεν θα γίνει. Διότι αν γινόταν τι σόϊ προγραφές θα ήταν;
Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με τον Παναιτωλικό, δηλαδή απο την ιδιαίτερη πατρίδα του εν λόγω Στυλιάρα. Δεν είναι ανύποπτοι για το έγκλημα οι αρμόδιοι, ούτε για την προγραφή της ομάδας μας.
Θεωρούν αυτονόητο οτι η Δυτική Ελλάδα και η Ήπειρος είναι εκεί ως προμαχώνας συνόρων και όχι για να διεκδικεί κανόνες δίκαιης αντιμετώπισης με τα κέντρα των αποφάσεων. Το είχαμε αντιληφθεί όταν στα πρώτα χοντρά παρατράγουδα στις αρχές τους είχαμε καλέσει να τους παραδώσουμε τα κλειδιά και να μας υποδείξουν τόπο εξορίας.
Προτίμησαν να μας υποβάλλουν στο μαρτύριο του αργού, επώδυνου και δαπανηρού για τις οικονομίες μας θανάτου. Έξεστιν ασχημονείν. Και να περιμένετε σύντομα να ξεσηκωθούν και οι πέτρες στα Γιάννινα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: