Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Δεν είχαμε πολλές λύσεις»


Μαρκόπουλος: «Δεν είχαμε πολλές λύσεις»
Στις λιγοστές λύσεις του ΠΑΟΚ, λόγω των πολλών τραυματισμών, στάθηκε μετά τη νίκη επί της Καβάλας, ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Για το λόγο αυτό ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ελπίζει να προσαρμοστούν το ταχύτερο οι νέες προσθήκες της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

«Έχουμε παίκτες οι οποίοι δε συμμετέχουν στις προπονήσεις λόγω τραυματισμών. Ο Γκίντενς έχει πρόβλημα, τον βάλαμε να δούμε μήπως είναι καλύτερος, αλλά δεν μπόρεσε. Ο Καλαμπάκας είχε πρόβλημα, ο Τσακαλέρης έχει βγει έξω με τη μέση του. Ήρθαν νέοι παίκτες και δεν μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλανε. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, έκαναν στην πράξη αυτά που συζητήσαμε», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δείξαμε κάποιες αδυναμίες στα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά σίγουρα δεχθήκαμε κάποια καλάθια με ελεύθερα σουτ. Η Καβάλα είχε μεγάλη ευστοχία, ενώ εμείς δεν είχαμε και πολλές λύσεις. Βρήκαμε λύσεις επιθετικά ακόμη και στη ζώνη και φτάσαμε στη νίκη. Ελπίζω στη συνέχεια να ελαττωθούν οι δυσκολίες και να μπορέσουμε να δεθούμε περισσότερο».

Για το χρόνο προσαρμογής των νέων παικτών: «Οι ομάδες κάτω από τον τρίτο είναι στο ίδιο επίπεδο και όλα τα παιχνίδια είναι ρευστά. Δεν μπορείς να στοχεύσεις. Θα φανεί στη συνέχεια πόσο χρόνο θα χρειαστούν οι νέοι. Δε γνωρίζουμε το παιχνίδι κανενός από τους νέους. Δεν ξέρουμε ο Πέτγουεϊ πώς πατάει, ποιες είναι οι αδυναμίες του, πώς πρέπει να τον παίζουν οι συμπαίκτες του».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Οι αλλαγές έγιναν λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν. Το να μείνει κάποιος παίκτης που είναι απλήρωτος, είναι χειρότερο από το να έρθει κάποιος που μπορεί να πληρωθεί».

Για τον Δήμο Ντικούδη: «Τι να πω για τον Δήμο. Ο παίκτης έχει παίξει σε πολύ μεγάλες ομάδες, έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας. Είναι καλός παίκτης και στην ηλικία που είναι, την προσπάθεια που κάνει είναι αξιέπαινος από πολλές απόψεις».

Από την πλευρά του, ο Ούρος Ντούβνιακ είπε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, γιατί έχουν έρθει καινούριοι παίκτες. Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι λογικό, καθώς έχει αλλαγές το ρόστερ. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου γιατί πετύχαμε σημαντική νίκη. Αισθανόμουν πολύ καλά. Έγινε αυτό που ήθελα, να πάρω χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσω την ομάδα. Προσαρμόζομαι εύκολα σε όποια ομάδα κι αν πάω, με βοηθάνε οι συμπαίκτες μου εδώ στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: