Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ουζουνίδης: «Τέτοιες νίκες δίνουν δύναμη»


Ουζουνίδης: «Τέτοιες νίκες δίνουν δύναμη»
Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ύστερα από η νίκη της Ξάνθης επί του Ολυμπιακού στα Πηγάδια (1-0). Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε πως η ομάδα του είχε όλα όσα χρειάζονταν για να πάρει το τρίποντο, χαρακτηρίζοντας το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη Συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό:
«Πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στο ματς και για το τελικό αποτέλεσμα. Την Τρίτη αποκλειστήκαμε σε ένα ματς που ο αντίπαλος έκανε δύο σουτ. Σήμερα σταθήκαμε πιο τυχεροί.
Όταν παίζεις με ομάδες επιπέδου Ολυμπιακού και κυρίως σε ένα ματς που το θέλουν πολύ και οι δύο ομάδες πρέπει να είσαι οργανωμένος, συγκεντρωμένος και πρέπει να σταθείς τυχερός στις φάσεις που θα δημιουργηθούν. Εμείς τα είχαμε όλα αυτά.

Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε καλύτερες αντεπιθέσεις και να τελειώναμε κάποιες φάσεις ακόμα. Η προσπάθεια που έγινε ήταν πολύ μεγάλη.

Είχαμε πολλά προβλήματα με την είσοδο του Ντιόγο. Δυστυχώς χάσαμε εκεί τα μαρκαρίσματα, αλλά όσο περνούσε η ώρα βρήκαμε τις λύσεις. Είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε.
Τέτοιες νίκες απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους δίνουν δύναμη στην ομάδα και κυρίως σε αυτά τα παιδιά που μπαίνουν στο γκρουπ.

Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια. Είναι σίγουρα η καλύτερη ομάδα. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Και για αυτόν ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς».

Για το ντεμπούτο του Μπαξεβανίδη:
«Νομίζω ότι είναι από τους πιο αδικημένους της ομάδας γιατί παίζει σε μία θέση που δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες λόγω παρουσίας άλλων παικτών εκεί. Όταν τον βάζω όμως σε τέτοια ματς, σημαίνει ότι τον εμπιστεύομαι. Το ξέρει καλά το παιδί. Είναι επαγγελματίας και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι για να έχουμε άλλη μία αξιόπιστη λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: