Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Αποθέωση για Γκέκα!!

Ο Γκέκας άνοιξε λογαριασμό στην Τουρκία… Σκόραρε δυο φορές οδηγώντας τη Σάμσουνσπορ στη νίκη στο ντέρμπι της Μαύρης Θάλασσας με 2-0 επί της Ορντούσπορ με αποτέλεσμα οι τίτλοι στον τουρκικό Τύπο να είναι αποθεωτικοί.
Αποθέωση για Γκέκα

«Το συρτάκι του Γκέκα», ήταν ο τίτλος στο ρεπορτάζ του ματς στην πολιτική εφημερίδα, «Milliyet», την ώρα που στη «Haber1» γινόταν λόγος για το «χαμόγελο που έσκασε στη Σάμσουνσπορ με τα γκολ του Γκέκα».
«Ο Γκέκας της έδωσε ζωή», ήταν ο τίτλος στο ρεπορτάζ της «Denge» με την κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της γείτονας χώρας, το «Sporx.com» να αναφέρει πως «το ντέρμπι της Μαύρης Θάλασσας είχε τη σφραγίδα του Φάνη Γκέκα».
«Θα σωθούμε»
Την πίστη του ότι η Σάμσουνσπορ θα παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ορντούσπορ (2-0) ο Φάνης Γκέκας που αποθεώνεται σχεδόν από σύσσωμο τον τουρκικό Τύπο.
«Η Σάμσουν θα μείνει στη Super Lig», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκέκας, ο οποίος υποσχέθηκε να δίνει τον καλύτερο του εαυτό τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του για τους φίλους της ομάδας.
«Θα κάνουμε το καλύτερο για τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι, πραγματικά, με έχουν εντυπωσιάσει», είπε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος στράικερ, ο οποίος, καταλήγοντας, αναφέρθηκε στα δυο τέρματα που σημείωσε. «Η ομάδα με διάλεξε γιατί πιστεύει ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος, έτσι και εγώ θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη», επεσήμανε ο έμπειρος στράικερ.
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: