Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

"Παίζει" κάτι με Ολυμπιακό και Λεονάρντο;

Ένα σενάριο που εμπλέκει τον Λεονάρντο της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό έχει αναπτυχθεί έντονα τις τελευταίες ώρες καθώς υπάρχει έντονη φημολογία περί προσπάθειας για διερευνητική επαφή από την μεριά του Βραζιλιάνου παίκτη.

"Παίζει" κάτι με Ολυμπιακό και Λεονάρντο;
Ο Λεό -ο οποίος αντιμετωπίζει τα γνωστά οικονομικά προβλήματα στην ΑΕΚ και προσφάτως είχε κάνει και σχετικές δηλώσεις- θέλει να παραμείνει στην Αθήνα. Ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού δεν θα έμπαινε καν στην διαδικασία να φύγει από την Ένωση, όμως επειδή του οφείλονται ουκ ολίγα χρήματα, έχει μπει στο μυαλό του η πιθανότητα να αποχωρήσει.
Ο Βραζιλιάνος χαφ δεν επιθυμεί να φύγει εκτός της ελληνικής πρωτεύουσας και φυσικά θέλει πολύ να αγωνιστεί σε μία ακόμα πολύ μεγάλη και ανταγωνιστική ομάδα. Σύμφωνα με σενάρια και φημολογίες λοιπόν ο Λεονάρντο προσπάθησε να έρθει σε επαφή με ανθρώπους του Ολυμπιακού για να μάθει εάν θα μπορούσε να απασχολήσει τους Πειραιώτες η περίπτωσή του.
Την ίδια ώρα υπήρξε φημολογία και για κινητικότητα από μέρους του Κώστα Μανωλά για τους ερυθρολεύκους, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται σε καμία των περιπτώσεων από το περιβάλλον του παίκτη της ΑΕΚ. Όσον αφορά στον Φαμπιάν Βάργκας, που όντως προτάθηκε στον Ολυμπιακό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο λιμάνι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να καταπιαστούν με τον συγκεκριμένο παίκτη.
Αξίζει φυσικά να τονιστεί πως από μεριάς της πειραϊκής ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για τις εν λόγω περιπτώσεις των παικτών της ΑΕΚ. Είναι σαφές άλλωστε πως στον Ολυμπιακό κοιτάζουν πρωτίστως τις αγορές της Ευρώπης και μετά θα ασχοληθούν με τυχόν αξιόλογα ονόματα της ελληνικής ποδοσφαιρικής αγοράς.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: