Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Καταθέτει ένσταση η Καλλονή!!

Καταθέτει ένσταση η Καλλονή!
Ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αστέρα για την 12η αγωνιστική της Football League αναμένεται να καταθέσει η Καλλονή.

Ο λόγος είναι ότι η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε 35 λεπτά λόγω της αδυναμίας των ανθρώπων των γηπεδούχων να έχουν έγκαιρα στο γήπεδο τα χρήματα (περίπου 3000 ευρώ) που χρειάζονταν για την αμοιβή των διαιτητών.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα, αφού πιστεύουν ότι το ματς δεν έπρεπε να ξεκινήσει τελικά, ενώ τονίζουν πως η απόφαση ήταν ειλημμένη από την στιγμή που ξεκίνησε το ματς, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος (0-0) και θα μιλήσουν με τον δικηγόρο της ΠΑΕ προκειμένου να καταθέσουν ένσταση.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του Εθνικού Αστέρα τονίζουν πως η καθυστέρηση των χρημάτων έγινε λόγω τροχαίου (!) στο οποίο ενεπλάκη ο άνθρωπος που είχε επωμιστεί το βάρος να φέρει τα χρήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς πάντως να τραυματιστεί σοβαρά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να μεταβεί κάποιος άλλος να πάρει τα λεφτά για να τα φέρει στην Καισαριανή και να ξεκινήσει το ματς.

Όλα αυτά δεδομένου ότι όλες οι πληρωμές για τους διαιτητές βαραίνουν τους γηπεδούχους και πρέπει να γίνουν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά και του ότι ο ρέφερι έχει το δικαίωμα να αναβάλει τον αγώνα εφ’ όσον δεν κατατεθούν τα χρήματα.

Μάλιστα, η ομάδα της Λέσβου έχει περιθώριο 48 ωρών για να πράξει τα λεγόμενά της και να κινηθεί νομικά.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: