Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

"Δέκα φορές να το ξανακάνει, η μπάλα δεν θα πάει εκεί που πήγε"...

Ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε τυχερό το γκολ του Κλάους, αν και παραδέχτηκε ότι «ο Κλάους είναι ένας δεινός σκόρερ», ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του Πανιωνίου.

"Δέκα φορές να το ξανακάνει, η μπάλα δεν θα πάει εκεί που πήγε"...
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια και την εικόνα της, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήρθαμε με πολλές απουσίες, κανείς δε θα πίστευε ότι ο Πανιώνιος θα έχανε μόνο με1-0.
Με ένα τυχερό γκολ από το πουθενά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, με αποτέλεσμα να μας κάνει ο ΠΑΟΚ άλλες δυο φάσεις.
Δεν θέλω να μειώσω τον Αθανασιάδη, αλλά αν το ξανακάνει δέκα φορές, η μπάλα δεν θα πάει εκεί που πήγε. Έσκασε κάτω, πήρε φάλτσα και πήγε στη γωνία. Είναι εξαιρετικός επιθετικός, δεινός σκόρερ και το έδειξε και στη φάση, που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, με το εκπληκτικό σουτ. Όλοι θα του λέγαμε μπράβο αν το έβαζε. Δεν θέλω να τον μειώσω, είναι καλός παίκτης, έχει ποιότητα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε την κατοχή της μπάλας, πιέσαμε, ίσως έπαιξε ρόλο και η κούραση του ΠΑΟΚ σ΄ αυτό, αλλά δεν είχαμε την καθαρή φάση. Προχωράμε, την Τετάρτη έχουμε τον Ολυμπιακό και μετά την Κέρκυρα. Η προσπάθεια συνεχίζεται, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου.
Σε ότι αφορά τους στόχους του Πανιωνίου, όταν ανέλαβα ο πρώτος στόχος ήταν να γίνει ο Πανιώνιος μια βιώσιμη ομάδα. Είχαμε πολλές απουσίες, έχουμε πολλούς νέους παίκτες, και η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο προς το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε στο Κύπελλο, στο πρωτάθλημα πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να σωθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: