Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Εν οίδε, ότι ουδέν οίδε!!

Αφότου ούρλιαξε από εκνευρισμό κάτω από τη φανέλα του, ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ πέρασε και το μαρτύριο της κοινής τηλεοπτικής συνέντευξης με τον Μάρκο Ρόιζ. Γράφει ο Θανάσης Κελαντώνης.
Εν οίδε, ότι ουδέν οίδε

Αποφάνθηκε ότι ο αγωνιστικός χώρος στο «Στάντιον αμ Μπορούσια Παρκ» ήταν απαράδεκτος και -ίσως, για να μην τον στενοχωρέσει περισσότερο- ο Ρόιζ συμφώνησε μαζί του.
Οσο απαράδεκτος όμως ήταν για την Μπάγερν τόσο ήταν και για την Γκλάντμπαχ, οπότε για τη νίκη της τελευταίας στην έναρξη του δεύτερου γύρου του γερμανικού πρωταθλήματος το να αναζητά κάποιος δικαιολογίες σε γρασίδια είναι απλά... τρίχες.
Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1995-1996 τα «πουλάρια» νίκησαν τους Βαυαρούς και στα δύο παιχνίδια της σεζόν. Ο Μάρκο Ρόιζ και ο Πάτρικ Χέρμαν σημείωσαν τα γκολ για την πρώτη εντός έδρας νίκη τους επί αυτών από τις 30 Οκτωβρίου 2004, όταν ο Μαρσέλο Πλετς και ο Γιόρις Βαν Χόιτ είχαν διαμορφώσει το τότε 2-0 της επικράτησής τους. Δίκαια τότε, δίκαια και προχθές. Γιατί η Μπάγερν τιμωρήθηκε, για άλλη μία φορά στη Γερμανία, για τον αγωνιστικό εγωισμό της.
Βρε, δεν πάει να έχει εγκλωβιστεί απ' την αντίπαλό της; Εκεί. Με την ίδια τακτική. Με την ίδια φιλοσοφία. Ο Ολιτς έβγαλε ξανά ρίζες στον πάγκο. Το πετυχημένο πείραμα με αντίπαλο το μεγαθήριο της εθνικής ομάδας της Ινδίας, όπου ο Κρόοζ έπαιξε αντί του Ριμπερί, ήταν απλά αστείο πείραμα στο Μπέκελμπεργκ. Εκεί όμως. Πού να σκέφτεται τώρα (ο προπονητής της) περίπτωση αλλαγής διάταξης π.χ. σε 4-4-2. Α, πα πα.
Ο Λουσιέν Φαβρ κλείδωσε τακτικά την Μπάγερν και προχθές, όπως είχε κάνει στο Μόναχο, ο Μάρκο Ρόιζ απέδειξε γιατί κόστισε 17,5 εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ και ο Πάτρικ Χέρμαν γιατί η Γκλάντμπαχ δεν χρειάζεται να «κλαίει» για την παραχώρηση (το καλοκαίρι) του πρώτου. Α, όσο για τον Μάνουελ Νόιερ. Αν λεγόταν Μίχαελ Ρένζινγκ και δεν είχε κοστίσει 25 εκατομμύρια ευρώ, θα είχε ήδη «κρεμαστεί» στη Μάριενπλατς.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: