Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Εντός έδρας… διπλό!!

Εντός έδρας… διπλό
Την πρώτη νίκη του με τον Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο πέτυχε ο Άρης, επικρατώντας της Δόξας Δράμας, στο Καυτανζόγλειο, με σκορ 3-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Πρωταγωνιστής για τους «κίτρινους» ήταν ο Καστίγιο που σημείωσε δύο γκολ (31’, 86’), ενώ το άλλο πέτυχε ο Ακόστα στο 20’, ισοφαρίζοντας το τυχερό τέρμα που σημείωσε ο Παπαδόπουλος ένα λεπτό νωρίτερα.




Χωρίς ρυθμό και με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες στα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης, με τον Άρη να είναι αυτός που είχε την κατοχή και προσπαθούσε να διασπάσει τη «συμπαγή» άμυνα της Δόξας. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν ο Σανκαρέ έχασε –ίσως- την ευκαιρία της χρονιάς. Αυτό, φαίνεται να «αφύπνισε» τους Δραμινούς, οι οποίοι από εκείνο το σημείο και έπειτα άρχισαν να πιέζουν ψηλά, με το ματς να παίρνει «φωτιά» το επόμενο 20λεπτο.

Η πίεση αυτή ωφέλησε τη Δόξα στο 20’ όταν ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Βελλίδη, κάνοντας το 1-0. Όμως, ούτε για ένα λεπτό δεν κράτησε η χαρά των Δραμινών, καθώς ο Άρης ακριβώς με τη σέντρα ισοφάρισε με τον Ακόστα. Η συνέχεια ανήκε στους «κίτρινους», οι οποίοι πίεζαν για το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε με τον Καστίγιο, ύστερα από πάσα του πολύ καλού –μέχρι εκείνο το σημείο- Ούμπιντες. Στα εναπομείναντα λεπτά, η ομάδα του Μανουέλ Μασάδο ήταν αυτή που είχε την κατοχή, αλλά χωρίς να σημειωθεί κάτι αξιόλογο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 2-1.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε το δεύτερο, καθώς η κατοχή ανήκε στον Άρη, με τη Δόξα να περιμένει στην άμυνά της. Ακριβώς με τη συμπλήρωση του 55’ ο Καστίγιο βγήκε τετ-α-τετ με τον Σέρεμετ, το οποίο έβγαλε νικητή τον τερματοφύλακα των Δραμινών. Τα επόμενα 20 λεπτά κύλησαν χωρίς φάση, για να έρθει ένα «καυτό» τρίλεπτο (70’-73’), με δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους και μία για τους Δραμινούς.

Στο τελευταίο 20λεπτο, η Δόξα βγήκε στην επίθεση δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα του Άρη, κυρίως με τον Σοϊλέδη, ωστόσο ο Βελλίδης είχε σωστές τοποθετήσεις. Αλλά το μειονέκτημά τους, ήταν οι πολλοί κενοί χώροι που άφηναν στην άμυνα, τους οποίους προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Ο Καστίγιο με τις κούρσες του, έκανε συχνά αισθητή την παρουσία του και στο 86’ μπαίνοντας στη μεγάλη περιοχή σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, με το οποίο ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη (3-1) για την ομάδα του.



Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βάντερσον, Μπριλλάκης, Λίμα, Σικαλιάς (79' Αμπουμπακάρι), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46' Αραβίδης), Σοϊλέδης, Ουέλινγκτον (69' Ρούτσης)

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο (90' Κατίδης), Ντίκο, Καστίγιο (90'+1 Τριανταφυλλάκος), Καζναφέρης, Σανκαρέ, Φατί, Ουμπίδες (69' Τόχα), Μίτσελ, Καπετάνος, Ακόστα

Διαιτητής: Α. Κάκος
Βοηθοί: Δ. Γκάγκας, Σ. Γουργιώτης

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: