Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

''Καλύτερη η ΑΕΚ''

Ανώτερη ήταν η ΑΕΚ στο ματς με τον Εργοτέλη όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο προπονητής των Κρητικών Νίκος Καραγεωργίου...

''Καλύτερη η ΑΕΚ''
“Η αρχή δεν ήταν καλή για εμάς, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη με έλεγχο του παιγνιδιού. Στο δεύτερο είχε περισσότερες φάσεις. Θα μπορούσαμε να δεχθούμε το 2-0 ή να κάνουμε και το 2-1. Ο,τι είχαν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές το έδωσαν και έστω και ένας βαθμός μας ανεβάζει λίγο στη βαθμολογία. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και για τους παίκτες της και για τον αντίπαλο. Και ερασιτέχνες να κατεβάσει, πρέπει να έχεις και ικανούς παίκτες και ψυχολογία για να νικήσεις”, δήλωσε ο Καραγεωργίου για το ματς.
Ερωτηθείς για την μεταγραφολογία που έχει ξεσπάσει για τον Σέρτζιο Λεάλ αλλά και την απουσία του Βίσιο είπε: “Δεν έχω λόγο όταν υπάρχουν οικονομικοί λόγοι. Θεωρώ ότι αν έρθει πρόταση ικανοποιητική θα συζητηθεί και θα αποφασίσει η διοίκηση αν θα φύγει ο παίκτης. Για το Λεάλ δεν υπάρχει πρόταση ακόμα από όσο γνωρίζω”
Για την απουσία του Βίσιο είπε: “ήρθε και μου είπε ότι δεν ένιωθε καλά και δεν ήθελε να αγωνιστεί. Δεν ξέρω αν ήταν ψυχολογικό. Ήταν για να παίξει το παιδί. Θα το συζητήσουμε στην προπόνηση”.
Για τις απουσίες που είχε ο Εργοτέλης, ο Καραγεωργίου ανέφερε ότι “αυτό είναι το κέντρο μας: Ολισε, Μπετο, Φραγκουλάκης, Κυριακιδης τέσσερα παιδιά όλα κι όλα. Το Φραγκουλάκη τον αναγκάσαμε να παίξει ακραίος, πιστεύοντας ότι θα προσέφερε συγκλίνοντας προς το κέντρο, ώστε να ελέγχουμε το παιγνίδι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: