Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

"Σημαντική νίκη, αλλά χαμηλά την μπάλα"...!!

Ο Νόε Ακόστα εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι η χρονιά για τον Αρη δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελαν, ενώ παράλληλα, υποστήριξε ότι είναι παρών όταν χρειαστεί να βοηθήσει την ομάδα.

"Σημαντική νίκη, αλλά χαμηλά την μπάλα"...
"Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Μπορεί η χρονιά να μην είναι αυτή που θέλαμε απο την αρχή ωστόσο δεν τελείωσε τίποτα ακόμη. Παλεύουμε σε κάθε ματς για τους τρεις βαθμούς. Δεχτήκαμε σήμερα ένα γκολ απο το πουθενά αλλα αντιδράσαμε άμεσα. Πήραμε μια σημαντική νίκη η οποία θα μας βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά. Χαμηλά τη μπάλα απο εδώ και πέρα. Βήμα βήμα να πέρνουμε τα παιχνίδια και θα δούμε που θα φτάσουμε.
Δεν πέφτω ψυχολογικά όταν δεν παίζω. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Σε κάθε προπόνηση τα δίνω όλα ώστε να κερδίζω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Χαίρομαι που σκόραρα αλλά το κυριότερο είναι ότι βοήθησαν και εγώ την ομάδα να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς. Απο εδώ και στο εξής θα πρέπει καταρχάς να εκεμεταλλευτούμε την εξαιρετική μας έδρα και κερδίζοντας το κάθε παιχνίδι ελπίζουμε να φτάσουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: