Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

"Η ομάδα αντέδρασε"

Ο Μανουέλ Μασάδο, έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός οτι ο Αρης βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο αντέδρασε κάνοντας την ανατροπή και κατακτώντας μια νίκη που την χρειαζόταν πολύ. Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι παίκτες του είχαν τη δυνατότητα να "καθαρίσουν" πιο νωρίς τον αγώνα.

"Η ομάδα αντέδρασε"
«Δώσαμε ένα παιχνίδι που στην αρχή εξελίχθηκε κόντρα στην ροή του. Βρεθήκαμε πίσω από ένα λάθος ενώ είχαμε κάνει ευκαιρίες. Το καλό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε, προηγήθηκε και ίσως στο πρώτο μέρος να είχαμε βάλει και άλλο γκολ. Συνεχίσαμε έτσι και στο δεύτερο μέρος και φτάσαμε σε μια σημαντική επικράτηση».
«Όσον αφορά την εμφάνιση μένουμε στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Μας έλειπε η ακρίβεια κάτι που μας οδήγησε να πορευτούμε με το 1-2 για πολύ ώρα και οι αντίπαλοι να προσπαθούν να πάρουν κάτι παραπάνω. Όταν βάλαμε το τρίτο γκολ, κλειδώσαμε το ματς. Άλλη φορά πρέπει να προσέχουμε ώστε να τελειώνουμε πιο γρήγορα ένα παιχνίδι».
Για τις διακυμάνσεις που παρουσιάζει ο Αρης στον αγωνιστικό χώρο τον τελευταίο καιρό: «Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, ξέρω ελάχιστα πράγματα. Το τελευταίο διάστημα είχε συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό ίσως να ήταν η αιτία που υπήρχαν αυξομειώσεις στην απόδοση. Σημαντικό ρόλο παίζει η κόπωση των παικτών από τα συνεχόμενα παιχνίδια».
Για τα λάθη της αμυντικής γραμμής με τη Δόξα: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν μας έδιναν το δικαίωμα να αλλάξουμε κάτι. Tώρα που τα παιχνίδια θα είναι από Κυριακή σε Κυριακή θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Θα γίνουν διορθώσεις ώστε να είμαστε στην άμυνα ανταγωνιστικοί όσο και στην επίθεση».
Για την Δόξα Δράμας: «Αγωνίζονται Κυριακή με Τετάρτη και έχουν επιβαρυνθεί πολύ περισσότερο. Είναι μια φιλότιμη ομάδα που βγήκε να δώσει τη μάχη της και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί».
Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο Αρης παίζει χωρίς επιθετικό και αν θα υπάρξει ενίσχυση στην ομάδα: «Γνωρίζω πολύ καλά το υπάρχον ρόστερ. Υπάρχουν συζητήσεις για διορθωτικές κινήσεις, είναι ανάμεσα σε εμένα και τη διοίκηση και δεν έχω να πω κάτι παραπάνω».
Για τον Νόε Ακόστα και την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στη Δόξα: «Όταν ήρθα στην ομάδα και στα παιχνίδια που είδα, δεν είχαμε καθαρό αριστεροπόδαρο. Όταν ανέλαβα και πήρα τις πληροφορίες μου είδα ένα παίκτη αριστεροπόδαρο και προτίμησα να παίξω με αυτόν. Αυτή τη στιγμή όλα τα συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν στον παίκτη ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία. Χαίρομαι για τον Αρη που κέρδισε ένα παίκτη αλλά και για τον Ακόστα που έκανε υπομονή και εμφανίστηκε τόσο καλός στον αγωνιστικό χώρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: