Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΜακΚόιστ: «Δεν φεύγω, είμαι μαχητής»

ΜακΚόιστ: «Δεν φεύγω, είμαι μαχητής»
Για τις δύσκολες ώρες που περνάει η Ρέιντζερς μίλησε ο Άλι ΜακΚόιστ, στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. «Δεν είναι του χαρακτήρα μου να τα παρατάω», το σχόλιo του προπονητή της ομάδας για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εγκαταλείπει το σύλλογο. Η ομάδα της Γλασκώβης έχει μπει σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, με κίνδυνο να αναγκαστεί να παραχωρήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ παραμένει ο κίνδυνος της αφαίρεσης 10 βαθμών από το πρωτάθλημα.

Ο Άλι ΜακΚόιστ είναι αποφασισμένος να παραμείνει στην ομάδα και να παλέψει. «Είμαι μαχητής. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να τα παρατάω και δεν σκοπεύω να παραιτηθώ. Θα μείνω εδώ για να παλέψω, μαζί με τους φιλάθλους μας», τόνισε χαρακτηριστικά στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και συνέχισε δηλώνοντας ότι η «Ρέιντζερς είναι όλη η ζωή» του.

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν έχει έρθει σε επαφή με τους διαχειριστές για να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί, ο 49χρονος Σκωτσέζος επιβεβαίωσε τη συνομιλία που είχαν οι δύο πλευρές, ενώ αποκάλυψε ότι «οι συνθήκες είναι τέτοιες που απαιτούν τη λύση συμβολαίων». «Δεν είναι κάτι εύκολο και ξέρω πως αισθάνεται ένας παίκτης όταν του πεις ότι πρέπει να φύγει. Προέχει η ομάδα και η ύπαρξή της. Το αύριο της Ρέιντζερς είναι αυτό που πρέπει να μπει σε πρώτη προτεραιότητα», συμπλήρωσε, ενώ όσον αφορά στο εάν θα αποφασίσει ο ίδιος για το ποιοι θα αποχωρήσουν σημείωσε: «Εάν χρειαστεί να γίνει επιλογή ποδοσφαιριστών θα το κάνω εγώ. Αυτό θα γίνει με βάση την αγωνιστική εικόνα και την άποψη που έχω εγώ για την αξία τους».

Τέλος, όσον αφορά το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί στο σύλλογο, ο ΜακΚόιστ τόνισε ότι «η κατάσταση είναι πιο δύσκολη από ότι φαίνεται», ενώ παραδέχθηκε ότι δεν τον «απασχολεί το εάν η ομάδα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη την επόμενη περίοδο». «Ξέρω ότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος και ότι δεν θα πάρουμε τα χρήματα από την έξοδό μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά πραγματικά είναι δευτερεύον αυτή την στιγμή», ήταν το σχόλιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: