Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Εύκολα… μόνο στα χαρτιά!!

Εύκολα… μόνο στα χαρτιά
Ντόρτμουντ και Μπάγερν έχουν εύκολο έργο μόνο στη θεωρία για την 22η αγωνιστική. Γιατί η φετινή Bundesliga έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη πως οι εκπλήξεις παραμονεύουν.

Οι πρωταθλητές και πρωτοπόροι αντιμετωπίζουν στο Βερολίνο τη Χέρτα, που μετρά μόνο ήττες στο δεύτερο γύρο και μετά την απόλυση του Μίχαελ Σκίμπε έχει στον πάγκο τον Ρενέ Τρέτσοκ. Το έργο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ δυσκολεύουν οι σημαντικές απουσίες των Μάριο Γκέτσε και Σίντζι Καγκάουα.

Η Μπάγερν, που απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή, δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Φράιμπουργκ χωρίς τους τραυματίες Σβαϊνστάιγκερ, Βαν Μπούιτεν και Κοντέντο.

Η τρίτη Γκλάντμπαχ παίζει με την Καϊζερσλάουτερν του εσχάτως διεθνούς Κώστα Φορτούνη, ενώ η τέταρτη Σάλκε φιλοξενεί την ανεβασμένη Βόλφσμπουργκ. Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες, όπως των Φέρμαν, Ομπάσι, Χέβεντες, Χόλτμπι, Εσκουδέρο και Τζόουνς, ενώ εκτός πλάνων για τους «λύκους» παραμένει ο τραυματίας Βιεϊρίνια.

Ενδιαφέρον ματς γίνεται και στο Αμβούργο μεταξύ της τοπικής ομάδας που βρίσκεται σε ανοδική πορεία και της Βέρντερ που έχει απομακρυνθεί πολύ από τις θέσεις του Champions League μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 17/2

Χόφενχαϊμ-Μάιντς 21:30

Σάββατο 18/2 (16:30)

Χέρτα Βερολίνου-Ντόρτμουντ
Αμβούργο-Βέρντερ Βρέμης
Νυρεμβέργη-Κολωνία
Καϊζερσλάουτερν-Γκλάντμπαχ
Λεβερκούζεν-Άουγκσμπουργκ
Φράιμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 19:30

Κυριακή 19/2

Σάλκε-Βόλφσμπουργκ 16:30
Ανόβερο-Στουτγκάρδη 18:30

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Παρασκευή 24/2

Γκλάντμπαχ-Αμβούργο 21:30

Σάββατο 18/2 (16:30)

Κολωνία-Λεβερκούζεν
Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ
Μάιντς-Καϊζερσλάουτερν
Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ
Άουγκσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου
Βέρντερ Βρέμης-Νυρεμβέργη 19:30

Κυριακή 19/2

Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε 16:30
Ντόρτμουντ-Ανόβερο 18:30

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: