Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωσε Χίντινκ η Ανζί!!

Ανακοίνωσε Χίντινκ η Ανζί
Ο Γκους Χίντινκ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ανζί. Ο ρωσικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολλανδό τεχνικό, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Παράλληλα, ανέλαβε και τη θέση του αντιπροέδρου.

«Ήταν μία εύκολη απόφαση. Χαίρομαι που αποδέχτηκα μία τέτοια ευκαιρία. Όχι μόνο να δουλέψω σε μία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά δίπλα σε φίλους που με προσκάλεσαν εδώ. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι ο σύλλογος καταστρώνει τα σχέδιά του βασιζόμενος στην ανάπτυξη των ακαδημιών. Είναι τόσο σημαντικό αυτό γι’ αυτούς, όσο τα αποτελέσματα της πρώτης ομάδας και πρόκειται να δώσω ιδιαίτερη σημασία προς αυτή την κατεύθυνση. Συζητήσαμε πολύ με τον Σουλεϊμάν Κερίμοφ για το πλάνο του και συνειδητοποίησα πόσο μεγάλο είναι το πρότζεκτ στο οποίο κλήθηκα να συμμετάσχω», τόνισε ο 65χρονος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Ανζί και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω καλά τις φιλοδοξίες του μεγαλομετόχου, του συλλόγου και των οπαδών, που πλέον είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η απόδοση της ομάδας να ανταποκρίνεται σε αυτές τις φιλοδοξίες». 

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: