Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Προσοχή, "δαγκώνει" η Μέταλιστ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στοιχεία πολύ επικίνδυνης και άκρως επιθετικής ομάδας έδειξε η Μέταλιστ και είναι σίγουρο ότι θα βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό όταν έρθει η ώρα να μονομαχήσουν.
Προσοχή, "δαγκώνει" η Μέταλιστ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην σφράγισε ακόμη την πρόκριση κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν (έχει αποκτήσει, πάντως, σαφές προβάδισμα μετά το 1-0 της Μόσχας), αλλά υπάρχει αντίπαλος που τον περιμένει ήδη στην επόμενη φάση. Και ίσως το όνομα της Μέταλιστ να μην προκαλεί ανησυχίες, αλλά όσοι είδαν την ουκρανική ομάδα χθες, επί αυστριακού εδάφους, κατάλαβαν ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι η είσοδος στην οκτάδα για τους Πειραιώτες, εφόσον οι τελευταίοι επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και τη δυναμική τους και περάσουν στους "16".
Η Μέταλιστ, λοιπόν, είναι μια ομάδα που επιτίθεται κατά κύματα. Με δαιμονιώδεις μέσους που πατάνε στην αντίπαλη περιοχή και δημιουργούν συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις και προϋποθέσεις για γκολ. Δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες, οι περισσότεροι παίκτες της ουκρανικής ομάδας, μπορούν να κάνουν εύκολα τη ζημιά αν αποκτήσουν ρυθμό και βρουν χώρους. Σίγουρα πρόκειται για μια ομάδα με επιθετική ποιότητα και αν ο Ολυμπιακός δεν την αντιμετωπίσει ανασταλτικά με τη μέγιστη σοβαρότητα ,θα το πληρώσει.
Στα μετόπισθεν αντίθετα, η Μέταλιστ μπάζει νερά. Οι αμυντικοί της χάνουν τις θέσεις τους, αφήνουν μεγάλες τρύπες και ακόμη και η κάκιστη Σάλτσμπουργκ έβγαινε με άνεση μπροστά, έστω κι αν δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα καθώς δεν είχε ικανούς παίκτες για να απειλήσει σοβαρά και να σκοράρει. Τα ακραία μπακ των Ουκρανών δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη και ίσως αυτή να είναι η καλύτερη είδηση για τον Ολυμπιακό που διαθέτει πολύ καλή ανάπτυξη από τα άκρα, κυρίως χάρη του Μιραλάς.
Το πρωτεύον, βέβαια, για τους "ερυθρόλευκους" είναι να καθαρίσουν την μπουγάδα με την Ρούμπιν Καζάν, αλλά επειδή έχει δημιουργηθεί κλίμα ότι ήδη βρίσκονται στην οκτάδα, καλό θα είναι να κρατήσουν το μυαλό στο κεφάλι τους και να μην θεωρήσουν σε καμία περίπτωση εύκολη την επόμενη αντίπαλό τους.
Ρίξτε μια ματιά στις ικανότητες της Μέταλιστ στο βίντεο που ακολουθεί...


Salzburg 0-4 Metalist All Goals [www... από all-goals

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: