Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Με κόσμο το ντέρμπι!!

Αφού προέκυψε ένα μικρό μπάχαλο με την 23η αγωνιστική που πήρε αναστολή, διευκρινίστηκε τελικά ότι το πρωτάθλημα θα πάει μία εβδομάδα πίσω και δεν θα επηρεαστεί το ντέρμπι "αιωνίων".
Με κόσμο το ντέρμπι!
Στη Σούπερ Λίγκα αποφάσισαν αναστολή της επόμενης (23ης) αγωνιστικής της Καθαράς Δευτέρας, αλλά δε διευκρίνισαν άμεσα πότε θα διεξαχθεί αυτή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα!
Δηλαδή, δεν ξεκαθάρισαν αν το πρωτάθλημα θα πάει μία εβδομάδα πίσω ή θα μετατεθεί η 23η αγωνιστική ως εμβόλιμη προκαλώντας μεγάλο μπάχαλο στη διεξαγωγή του.
"Το Δ.Σ. αποφάσισε την προειδοποιητική αναστολή της διεξαγωγής της 23ης Αγωνιστικής Ημέρας του Πρωταθλήματος της Super League (25-26 Φεβρουαρίου 2012)", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή, αλλά δεν ξεκαθαρίζει το πότε θα διεξαχθεί αυτή η αγωνιστική.
Ποιο θα ήταν το μεγάλο πρόβλημα που αμέσως προέκυψε και πρόλαβε να γίνει αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους ρεπόρτερ, τους οπαδούς αλλά και τους παράγοντες των ομάδων; Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών την 23η αγωνιστική που αποφασίστηκε να πάρει αναστολή.
Αν το πρωτάθλημα δεν πήγαινε μία εβδομάδα πίσω τότε την ποινή ο Παναθηναϊκός θα την εκτιούσε την αμέσως επόμενη αγωνιστική (24η), δηλαδή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ! Και καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί αν γινόταν κάτι τέτοιο...
Ωστόσο, διευκρινίστηκε τελικά μετά από ώρα ότι δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή και απλά το πρωτάθλημα θα πάει μία εβδομάδα πίσω...
Βεβαίως, τη φημολογία ότι το πρωτάθλημα μπορεί να τιναχθεί στον αέρα πυροδότησαν και τα μέλη του Δ.Σ. της Λίγκας με τις δηλώσεις τους αρνούμενοι να απαντήσουν τι θα συμβεί και παραπέμποντας τους δημοσιογράφους στους κανονισμούς!

Ενδεικτικές οι δηλώσεις των κ.κ. Κόντη και Κοντοβαζαινίτη...
"Αυτά θα γίνουν σύμφωνα με όσα προβλέπεται από το καταστατικό της Λίγκας και του ΚΑΠ. Νομίζω θα μπει εμβόλιμη", είπε ο εκπρόσωπος του Άρη, Γιάννης Κόντης, αλλά χωρίς να είναι σίγουρος...
Από την άλλη, ο εκπρόσωπος της Ξάνθης στον συνεταιρισμό, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης πρόσθεσε για το αν η αγωνιστική θα μετατεθεί ως εμβόλιμη, ή αν το πρωτάθλημα θα πάει μια εβδομάδα πίσω... "Αυτό δεν συζητήθηκε και δεν μπορώ να δώσω ερμηνεία"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: