Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αυτή η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στο ποδόσφαιρο!!

Αυτή η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στο ποδόσφαιρο
Και τώρα το ποδόσφαιρο αποφασίζει να τραβήξει κι εκείνο, από την πλευρά του, το σχοινί με όλη του τη δύναμη, σε αυτή την κόντρα με την κυβέρνηση για τον έλεγχο των προσωπικών δεδομένων της αγοράς του. Η ΕΠΟ φωνάζει ότι θα πάει στη FIFA, η Superleague κάνει μιας αγωνιστικής απεργία για να φωνάξει ότι δεν ανέχεται την κυβερνητική παρέμβαση και να καταγγείλει ότι εκβιάζεται να υποχωρήσει για χάρη της χορηγίας του ΟΠΑΠ.
Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Και τι κάνει η κυβέρνηση; Επιμένει και εμμένει στο «αν θέλετε να βγάλετε μόνοι τα μάτια σας, κάντε το» μήνυμα, δηλαδή στην αρχική της θέση. Δεν σκοπεύει, όπως φαίνεται να κάνει πίσω, εκτός και αν η ΕΠΟ παρουσιάσει πειθαρχικές ποινές που θα κριθούν αποδεκτές από το υπουργείο. Οι κυβερνητικοί δεν θα πουν όχι σε μια συνάντηση με την FIFA, αλλά όχι για να κάνουν βήματα προς τα πίσω στην απαίτηση να ελέγχουν, μέσω της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, την αγορά του ποδοσφαίρου.

Και τι θα γίνει με το ποδόσφαιρο; Αν συνεχίσουν οι δύο πλευρές να τραβούν το σχοινί, θα καταστραφεί. Ο κίνδυνος για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι ο μεγαλύτερος όλων των εποχών του. Αν δεν το καταλάβουν αυτοί που τρέχουν, τραβώντας στα άκρα, θα το διαλύσουν. Και οι μεν και οι δε.

Γίνεται φανερό ότι όσο ζει αυτή η κυβέρνηση δεν θα αφήσει την ποδοσφαιρική αγορά να επιστρέψει στην προ Ιουνίου εποχή της. Αν δεν το συνειδητοποιήσουν σύντομα η ΕΠΟ, κυρίως αυτή, και η Superleague, αυτή η κόντρα θα αποδειχθεί μοιραία για τη ζωή και το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

ΥΓ. Με ένα SMS στο 54232 (γράφετε ΦΑΝΕΛΑ, κενό, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ) προσφέρετε 2,46 ευρώ στα παιδάκια της Κιβωτού του Κόσμου και διεκδικείτε μια συλλεκτική, υπογεγραμμένη φανέλα της Εθνικής ποδοσφαίρου. Η ζωή τους είναι στα χέρια σας!

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: