Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

«Η Ρεάλ θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ»

«Η Ρεάλ θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ»
Την πεποίθηση ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τα εχέγγυα για να προχωρήσει στον θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Ρομπέρτο Κάρλος. Ο Βραζιλιάνος άσος της Ανζί δήλωσε βέβαιος ότι τη φετινή χρονιά η «βασίλισσα» είναι αυτή που θα κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Η Ρεάλ τα πηγαίνει πολύ καλά στο ισπανικό πρωτάθλημα και έχει την ευκαιρία να βρεθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι θα αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι στη ρεβάνς παίζει στην έδρα της. Ακόμη η διοργάνωση έχει δρόμο και πρέπει να περιμένουμε, αλλά είμαι βέβαιος ότι φέτος η Ρεάλ είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου», δήλωσε ο πρώην αμυντικός μέσος των Μαδριλένων.

Τέλος, αναφέρθηκε στον προπονητή της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο στον κόσμο.

«Έχω συνεργαστεί με προπονητές όπως ο Φάμπιο Καπέλο και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αλλά πάντα όταν με ρωτούν ποιος είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε επίπεδο συλλόγων, σκέφτομαι τις επιτυχίες του Μουρίνιο, που είναι ανεπανάληπτες. Όλες οι ομάδες και όλοι οι παίκτες θέλουν να τον έχουν για προπονητή. Το ίδιο θα επιθυμούσα κι εγώ», κατέληξε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: