Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ… heavy metal!!

ΠΑΟΚ… heavy metal
Με… μέταλλο ευρωπαϊκής ομάδας ο ΠΑΟΚ έφυγε όρθιος από το «Φρίουλι» απέναντι στην Ουντινέζε και ελπίζει βάσιμα να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του όνειρο μετά τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στην Τούμπα.

Παρά την αποχώρηση παικτών κλάσης (Κοντρέρας, Βιεϊρίνια), παρά τις απουσίες, παρά τη δυναμικότητα του αντιπάλου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέδειξε για πολλοστή φορά πως πλέον δεν… χάνεται μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Συμπλήρωσε αισίως δώδεκα ματς αήττητος στην Ευρώπη (τελευταία το 1-0 στην Τούμπα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 17/2/2011 για τους «32») μετρώντας έξι νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Μάλιστα η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είναι η μοναδική από αυτές που συνεχίζουν στο Europa League που είναι αήττητη στην Ευρώπη. Χθες έπεσε και το… κάστρο της Άντερλεχτ, που ηττήθηκε με 1-0 από την Άλκμααρ στο ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ εφόσον προκριθεί.

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ μετρά μόλις μία ήττα στις τελευταίες 14 ευρωπαϊκές του εξορμήσεις, στις 14/11/2010 από τη Βιγιαρεάλ με 1-0, έχοντας πέντε νίκες και επτά ισοπαλίες.

Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει φέτος 11.360 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της UEFA, ενώ εφόσον καταφέρει να προκριθεί στους «16», πέρα από τη συνέχιση της ευρωπαϊκής του πορείας, θα έχει εξασφαλίσει και ένα μπόνους 300.000 ευρώ από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Και τώρα Άρης

Η ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης μπορεί να περιμένει, από τη στιγμή που υπάρχει πρωτάθλημα. Ειδικά, δε, αν πρόκειται για ένα ντέρμπι απέναντι στον Άρη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την Κυριακή τον συμπολίτη στην Τούμπα και καλείται να αφήσει πίσω του την κόπωση κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Οι Έτο, Ίβιτς, Γλύκος και Κατσικάς είναι εκτός πλάνων, ενώ τιμωρημένος είναι ο Φωτάκης.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: