Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

"Τρέχουν" από τώρα...!!

Ξεκίνησε την Πέμπτη (16/2) η προετοιμασία των ανθρώπων του Αρη για τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων του φακέλου αδειοδότησης.
"Τρέχουν" από τώρα...
Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η προεργασία που θα δώσει στους «κίτρινους» μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθούν περίπου μέχρι τις αρχές Απριλίου. Δηλαδή, τι έγγραφα πρέπει να συγκεντρωθούν, σε ποιους τομείς υπάρχει και πιο είναι πρόβλημα και τι χρήματα οφείλονται και σε ποιους, ούτως ώστε να προχωρήσουν στις εξοφλήσεις ή στους απαραίτητους διακανονισμούς.
Το μεγάλο «αγκάθι» για τη διοίκηση παραμένουν τα οικονομικά κριτήρια, τα οποία συνδέονται άμεσα και με την εξέλιξη που θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα η υπόθεση του επενδυτικού ενδιαφέροντος από εταιρία του εξωτερικού.
Βέβαια, δεν είναι απαραίτητη μόνο η κάλυψη των οικονομικών κριτηρίων. Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΠΟ που εστάλησαν πριν από λίγες μέρες στις ΠΑΕ, υπάρχουν κριτήρια νομικού, αθλητικού, διοικητικού περιεχομένου, ακόμη και κριτήρια υποδομών. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει διαφορετική καταληκτική ημερομηνία για κάθε ένα κριτήριο.
Το θετικό για τους ανθρώπους της ομάδας είναι πως έχουν την εμπειρία από τις προηγούμενες σεζόν και ειδικά την περσινή, σε σχέση με την οποία δεν υπάρχουν φέτος μεγάλες διαφορές.
Ολα, λοιπόν, αυτά τα θέματα θα βρίσκονται (μαζί με το επενδυτικό ενδιαφέρον) στην κορυφή της ατζέντας της διοίκησης για τον επόμενο 1,5 μήνα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: