Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η… πρόβα του Σουμπίνιο!!

Η… πρόβα του Σουμπίνιο
Αποφασισμένος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Σίσερο Σουμπίνιο, μιλώντας στην εφημερίδα SportDay. «Θέλω να κερδίσω ευκαιρίες για να αποδείξω την αξία μου όταν επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι με τις εμφανίσεις μου φέτος το αξίζω», τόνισε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. «Εχουμε καλό σύνολο και καλό προπονητή και πιστεύουμε στην παραμονή», είπε για τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 25χρονος παίκτης στη SportDay

Για τον Λεβαδειακό

«Δεν έχω πρόβλημα με συνεχόμενα παιχνίδια (Τετάρτη-Κυριακή). Το ποδόσφαιρο δεν είναι το επάγγελμά μου, είναι η ζωή μου. Στόχος μου είναι σε κάθε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος και να βοηθήσω τον Λεβαδειακό να πετύχει τους στόχους του. Εχουμε καλό σύνολο και καλό προπονητή και πιστεύουμε στην παραμονή. Την Τετάρτη έκανα καλό παιχνίδι, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Στον Λεβαδειακό παίζω πίσω από τον επιθετικό, δηλαδή στη φυσική μου θέση και είναι σημαντικό ότι πίσω μου έχω δύο παίκτες που κάνουν τη "βρόμικη" δουλειά, μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι πιο επιθετικός».

Για την πιθανότητα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

«Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να κερδίσω ευκαιρίες για να αποδείξω την αξία μου όταν επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι με τις εμφανίσεις μου φέτος το αξίζω. Με τα δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα είναι σαν να κάνω πρόβα για του χρόνου, αφού ο Ολυμπιακός θα παίζει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: