Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

«Πρόκριση στην... κόλαση της Τούμπας»

«Πρόκριση στην... κόλαση της Τούμπας»
Στην ατυχία που… συνόδευσε τις τελικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, στάθηκε ο τεχνικός της Ουντινέζε, Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

Μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, δεν έδειξε να πτοείται από το 0-0 στο «Φρίουλι» και τόνισε πως η ομάδα του θα πάει στην «κολασμένη» Τούμπα για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Μας έλειψε μόνο το γκολ σήμερα, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Ο Αρμέρο δυσκολεύτηκε στο ρόλο του. Ο Φλόρες έπεσε στην απόδοσή του. Κάναμε ότι έπρεπε. Έχουμε σαράντα παιχνίδια στα πόδια μας. Θα πάμε στην Ελλάδα για να τα παίξουμε όλα για όλα και να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο τεχνικός της Ουντινέζε.

Για την απουσία του Ντι Νατάλε: «Αν το σουτ του Αμπντί κατέληγε στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι, θα συζητούσαμε για κάτι άλλο. Νομίζω ότι είναι θέμα τύχης».

Για τον επαναληπτικό: «Δεν κερδίσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Μας πηγαίνουν όλα στραβά αυτή την περίοδο. Θα πάμε σε μία δύσκολη έδρα, μου έχουν πει ότι η Τούμπα είναι κόλαση. Ξέρω ότι θα υποφέρουμε, αλλά τα αποτελέσματα κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στις κερκίδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: