Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Νυστέρι για Μερτεζάκερ!!

Νυστέρι για Μερτεζάκερ
Άγνωστο παραμένει το ακριβές διάστημα της απουσίας του Περ Μερτεζάκερ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να αποκαλύπτει ότι ο αμυντικός της Άρσεναλ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο. Επιστρέφει ο Καρλ Τζένκινσον, μετά από 2 μήνες, «μέσα» και ο Ζερβίνιο για την αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ.

Ο Γερμανός αμυντικός τραυματίστηκε στον αγώνα με τις «μαυρόγατες» στο πρωτάθλημα και χάνει την αναμέτρηση για το Κύπέλλο και πάλι κόντρα στη Σάντερλαντ.

«Δυστυχώς, υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα τον χάσουμε για κάποιο διάστημα. Δεν ξέρω για πόσο καιρό, αφού πρέπει να δυναμώσουν οι σύνδεσμοι στο γόνατό του, άρα καταλαβαίνετε ότι θα είναι μεγάλο το διάστημα», τόνισε ο Βενγκέρ, ενώ επιβεβαίωσε και την απουσία του Λοράν Κονσιελνί: «Έβγαλε ακτινογραφίες χθες και τα νέα είναι καλά. Μάλλον θα λείψει για μια εβδομάδα».

Όσον αφορά στις επιστροφές, ο Καρλ Τζένκινσον «έχει ενταχθεί και πάλι σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης», αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ δεν αποκάλυψε εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας του. Σε αυτή θα βρεθεί ο Ζερβίνιο, αφού γύρισε από το Κόπα Άφρικα.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: