Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μουρίνιο: «Πρωτάθλημα και με έναν βαθμό διαφορά»!!

Μουρίνιο: «Πρωτάθλημα και με έναν βαθμό διαφορά»!
Προσγειωμένος όσον αφορά την υπόθεση τίτλος εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού (19:00) αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Σανταντέρ. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως αν η «βασίλισσα» κατακτήσει με έναν βαθμό διαφορά από τους Καταλανούς το πρωτάθλημα, τότε αυτό είναι κάτι σπουδαίο. Επίσης, ο 48χρονος προπονητής τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» είναι ικανοί να κάνουν ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Θα ήθελα να κατακτήσω το πρωτάθλημα αύριο. Και νομίζω ότι είναι απίθανο να είμαστε πρωταθλητές στο Καμπ Νου. Για εμένα είναι ανόητο να έχει δεκαπέντε βαθμούς από την Μπαρτσελόνα. Αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα με έναν βαθμό, τότε θα είναι κάτι σπουδαίο», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Ρεάλ και πρόσθεσε:

«Είμαστε σε καλή θέση στο πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και το καθένα από αυτά είναι δύσκολο. Επίσης, πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει ένα σερί από νίκες στα επόμενα δέκα ματς. Εάν χάσουμε, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Χρειάζεται να αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος μας».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: