Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μπόλονι: «Δεν νιώσαμε κίνδυνο»

Μπόλονι: «Δεν νιώσαμε κίνδυνο»
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία στο «Φρίουλι» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε, ο Λάσλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι θα προτιμούσε ισοπαλία με γκολ στο παιχνίδι εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα και παραδέχθηκε ότι δεν ένιωσε να κινδυνεύει ιδιαίτερα η ομάδα του από τους Ιταλούς.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μας, σε τεχνικό επίπεδο δεν ήμασταν καλοί αλλά τακτικά ήμασταν. Για να κάνεις κάτι καλύτερο σε ένα τέτοιο γήπεδο πρέπει να είσαι πιο δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες και στην κατοχή της μπάλας», τόνισε αρχικά ο προπονητής του «δικεφάλου» και πρόσθεσε:

«Στην πραγματικότητά, αυτά περιμέναμε από την Ουντινέζε. Ξέραμε ότι τους έλλειπαν παίκτες, είχαν κάποιες καλές προσπάθειες αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα κίνδυνο. Θα ήθελα να είμαστε πιο δυνατοί στην επίθεση εμείς από την δική μας μεριά».

Για την ισοπαλία και την ρεβάνς στην Τούμπα, πρόσθεσε:

«Σίγουρα είναι καλή η ισοπαλία, θα ήθελα αποτέλεσμα με γκολ γιατί το 0-0 είναι επικίνδυνο και σίγουρα μας περιμένει δύσκολο ματς στην Τούμπα».

Τέλος, αναφορικά με αυτά που είπε στους παίκτες του πριν την σέντρα, τόνισε: «Τους είπα ότι έχουμε μαζί μας 6000 κόσμο, πρέπει να τους σεβαστούμε και να τους δώσουμε κάτι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: