Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ιδού το υπόμνημα!!

Στο υπόμνημα που θα στείλει σήμερα ο Παναθηναϊκού στην UEFA βρίσκονται και οι παράμετροι, οι οποίοι δείχνουν πως είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο λεφτά θα μπούνε στα ταμεία της ΠΑΕ.
Ιδού το υπόμνημα!
Oι "πράσινοι" είχαν ένα αρχικό πλάνο όσον αφορά το περιεχόμενο του υπομνήματός τους, στο οποίο προστέθηκαν κάποιες έξτρα παράμετροι προκειμένου να είναι πιο πειστικοί στα επιχειρήματά τους.
1) Το πρώτο και κύριο ελαφρυντικό που υπάρχει στον σύλλογο είναι ο πρότερος έντιμος βίος του συλλόγου. Υπό την έννοια ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε δώσει ποτέ στο παρελθόν το παραμικρό δικαίωμα για οφειλές σε παίκτες, προπονητικό τιμ ή υπαλληλικό προσωπικό.
2) Το δεύτερο έχει να κάνει με την οικονομική πολιτική που εφήρμοσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόσο το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και πωλήθηκαν περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, βασικά ο Τζιμπρίλ Σισέ που ήταν και το πιο "ηχηρό" όνομα και δεν ανανεώθηκαν υψηλά συμβόλαια, με συνέπεια να πέσει το κόστος του μπάτζετ.
Εκτός της καλοκαιρινής περιόδου γίνεται επισήμανση και για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που μας πέρασε, οπότε ο Παναθηναϊκός δεν προέβη σε καμία προσθήκη στο δυναμικό του, παρότι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.
3) Η προκήρυξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μέσω της επικείμενης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ, στην οποία έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχει με το ποσοστό του ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος του συλλόγου Ανδρέας Βγενόπουλος.
4) Οι ενέργειες και οι επαφές που γίνονται με ελληνική τράπεζα, μέσω του Αδαμάντιου Πολέμη, για τη σύναψη δανείου με το οποίο θα καλυφθούν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους υπαλλήλους έως και την 31 Μαρτίου (το ποσό που απαιτείται μέχρι τότε είναι 8 εκατ. ευρώ και το ύψος του δανείου προβλέπεται να είναι μεγαλύτερο).
5) Η ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά ξένους επενδυτές εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, όπου επισημαίνει η ύπαρξη ενδιαφέροντος που καθιστά πιθανή την περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: