Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Λεμονής: «Δείξτε εγωισμό»!!

Λεμονής: «Δείξτε εγωισμό»!
Προσπάθεια να «αφυπνίσει» τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού έκανε ο Τάκης Λεμονής κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας. Οι Αγρινιώτες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και ο 52χρονος προπονητής τόνισε ότι μόνο οι παίκτες μπορούν να ανατρέψουν τη συγκεκριμένη κατάσταση.

«Γιατί είστε έτσι; Τι γίνεται; Εχετε διαφορές μεταξύ σας; Γιατί; Δείξτε εγωισμό. Σας αρέσει αυτό που βλέπετε; Εγώ δεν ήρθα να παίξω. Πρέπει να βοηθήσετε τους εαυτούς σας. Εσείς μόνο μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση», ήταν τα λόγια του Λεμονή και εκείνοι έλεγαν μεταξύ τους: «Εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».

Στον Παναιτωλικό δεν έχουν χάσει την πίστη τους πως μπορούν να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για να πετύχουν τον στόχο τους. «Και να πάρουμε κεφάλια, που λένε ορισμένοι, τι θα αλλάξει; Οχι. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλος», είναι το μήνυμα της διοίκησης. Άλλωστε, δεν αποκλείεται στο τέλος της χρονιάς να υπάρξουν αποχωρήσεις ομάδων λόγω οικονομικών προβλημάτων και ο χάρτης της Σούπερ Λίγκας να αλλάξει.

  Για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν υπολογίζονται ξανά οι Ονουάτσι, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Κουτρομάνος.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: