Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μόνη κι έρημη η ΑΕΚ…!!

Μόνη κι έρημη η ΑΕΚ…
Όπως φαίνεται, θα το ζήσει κι αυτό!

Αφού την έχουν αφήσει ν’ αγωνιά μέχρι και την τελευταία στιγμή για το αν θα επιβιώσει, οι μέτοχοί της αφήνουν και κυριολεκτικά μόνη την ΑΕΚ.

Η αδιαφορία των ιδιοκτητών στο αίτημα να καλυφθεί η οφειλή 200.000 ευρώ στην Εφορία κάνει σχεδόν απίθανο το σφράγισμα εισιτηρίων με τον ΟΦΗ και αναγκάζει την «Ένωση» σε έναν ακόμα διασυρμό.

Η ντροπή του να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών χωρίς να είναι τιμωρημένη είχε αποφευχθεί τελευταία στιγμή στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο. Αυτή τη φορά, όμως, ούτε… στις καθυστερήσεις δεν μοιάζει να φιλοτιμείται κάποιος από τους μετόχους της (νυν και πρώην) για να σώσει την ΑΕΚ από μια ιστορική ντροπή.

Εφόσον, λοιπόν, δεν συμβεί κάποια μεγάλη ανατροπή -απ’ αυτή που δεν υπάρχει καμία ένδειξη μέχρι τώρα ότι μπορεί να αναμένεται- η «Ένωση» δεν θα σφραγίσει εισιτήρια και θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο με τον ΟΦΗ. Εκεί δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου, δε, ούτε οι κάτοχοι διαρκείας, ενώ μόνοι παρόντες θα είναι οι κάτοχοι 30 προσκλήσεων από κάθε ομάδα.

Όλα αυτά επειδή η ΑΕΚ δεν έχει βρει μέχρι τώρα κανέναν απ’ αυτούς που την έχουν στα χέρια τους (ή έστω απ’ αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποτρέψουν ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα στο γόητρό της) να διαθέσει τις περίπου 200.000 ευρώ που οφείλει στην Εφορία.

Αν δεν γίνει, λοιπόν, το «θαύμα» να εμφανιστεί ένας τέτοιος μέχρι και το απόγευμα, η (μια ακόμα) επιβεβαίωση της εγκατάλειψης της ΑΕΚ θα πάρει και κυριολεκτική μορφή το Σάββατο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: