Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ντυμένος με την στολή του κατάδικου!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και αυτούς που επέλεξαν να ντυθούν στα χρώματα της στολής του κατάδικου
Ντυμένος με την στολή του κατάδικου!
Από παντού προσπαθούν να κλειδώσουν το παιχνίδι. Θυμίζει εποχές Σταυρίδη ο ορισμός Σιδηρόπουλου. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε συστήματα, την σαφέστατη αγωνιστική ανωτερότητα του ΑΡΗ, την κούραση του ΠΑΟΚ κι άλλα παρόμοια.
Ο ορισμός ενός Παοκτσή στο ντέρμπι της Κυριακής, πλαισιωμένου από δυο βοηθούς που η καριέρα τους απογειώθηκε επί Γκαγκάτση και με παρατηρητή τον άνθρωπο που με την απόφασή του έριξε τον ΑΡΗ στην Β΄ Εθνική με το γνωστό θέμα με τα δελτία και τον Αθηναικό αναδεικνύουν την σκληρή πραγματικότητα.

Χθες μου είπαν ότι και ο γιος του κ. Μπίκα αγωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια στην Κ17 του ΠΑΟΚ!!! Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν την ευθιξία να δηλώσουν κώλυμα. Ξέρω, ξέρω τι σχέση αν την μία ο Μπαμπάς είναι πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Γιος δουλεύει στον ΠΑΟΚ; Δεν φταίει το παιδί. Τι φταίει αν ο μπαμπάς είναι παρατηρητής (και πρώην αρχιδιαιτητής) και το παιδί παίζει μπάλα εκεί; Καμία σχέση… νομικά. Ηθικά όμως;
Η ΚΕΔ του Δούρου όρισε διαιτητή έναν άνθρωπο που αν ντύνονταν στα καρναβάλια θα επέλεγε να ντυθεί… κατάδικος για να έχει τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας. Τι λες ρε Τσαλτίδη θα πει ο άλλος.
Από τα Δωδεκάνησα ο άνθρωπος τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ; ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μένει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και είναι σε όλους γνωστός ότι είναι Παοκτσης. Και να μην το γνωρίζαμε όμως θα μπορούσε ο καθένας να το αντιληφθεί βλέποντας τις διαιτησίες του, αλλά και τις αντιδράσεις των ΜΜΕ. Δεν έχει όμως την ευθιξία να δηλώσει κώλυμα. Όπως δεν το είχε κάνει ο Σταυρίδης, ο Παμπορίδης, ο Καλόπουλος και πολλοί άλλοι και το έκανε ΜΟΝΟ Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ.
Δείτε σε πόσα παιχνίδια ευνόησε... άθελά του, την αγαπημένη του ομάδα και σε πόσα αδίκησε τον ΑΡΗ με αποκορύφωμα φέτος το ματς με Ολυμπιακό και Ατρόμητο στο κύπελλο (Νέρι προσοχή γιατί σε εκείνο το ματς δεν έβλεπε τις κλωτσιές, δεν άκουγες τις βρισιές και στο τέλος σε σένα έβγαλε την κόκκινη).
Και η ΚΕΔ όρισε τον διαιτητή για τον οποίο ο ΑΡΗΣ (μαζί με Κουκουλάκη) έχει βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας.
Από την άλλη ΟΥΤΕ ΕΝΑ συνάδελφος από αυτούς που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΠΑΟΚ δεν έχει καταγράψει το οτιδήποτε μεμπτό, ενώ  τα είχαν κάνει μπάχαλο πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (για τα μάτια του κόσμου).
Ο ΑΡΗΣ πάει στην Τούμπα για να παίξει κόντρα σε 14 γιατί ξέρουν καλά ότι με 11 το διπλό θα το αποφύγουν μόνο αν πάλι χτυπάμε τα δοκάρια όπως συνηθίζεται στα τελευταία τους παιχνίδια.
Οι παίκτες του ΑΡΗ πρέπει να μπουν στο γήπεδο για να κερδίσουν και τον Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του. Πρέπει να παίξουν τόσο καλά όσο και πριν από κάποια χρόνια και το 1-4 με 10 παίκτες μέσα στην Τούμπα.
Υ.Γ.1 Μούγκα το θέμα με το ΦΠΑ . Καμία αναφορά από κανένα επαναστάτη… αντικειμενικό Μακεδονομάχο που «φωνάζει» για τρόικες, συντάξεις, άρθρα 44 (παρεμπιπτόντως κ. Γιαννακόπουλε ο ΑΡΗΣ με βάση την απόφαση δικαστηρίου δεν χρωστάει ευρώ και δεν έχει καμία ευθύνη αν ο κ. Ορφανός πέρασε νόμο να πληρώσει η Πολιτεία τα χρήματα και τώρα δεν τα πληρώνουν), και έκανε θέμα την φορολογική ενημερότητα που δεν έχει ο ΑΡΗΣ, αλλά θα είχε σίγουρα αν… πιστόλιαζε, όχι 4 χρόνια, αλλά 4 μήνες την εφορία.
Υ.Γ.2 Το λεωφορείο για Ωραιόκαστρο είναι το 56 για όσους αναρωτιούνται…
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: