Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Χλωμό του Ουμπίντες

Μπορεί ο Ρικάρντο Φατί να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κυριακάτικο ντέρμπι, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συμβαίνει και με τον Χαβιέ Ουμπίντες.

Χλωμό του Ουμπίντες
Ο Αργεντινός, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα από το περασμένο παιχνίδι της Κυριακής με την κρητική ομάδα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση και πάει εσπευσμένα για μαγνητική τομογραφία, αφού η κατάστασή του δεν παρουσίασε κάποια βελτίωση.
Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί και στην αυριανή προπόνηση, ωστόσο οι πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί στην αναμέτρηση της Κυριακής ελαχιστοποιούνται, προσθέτοντας "πονοκέφαλο" στον Μανουέλ Μασάδο για την κάλυψη του επιτελικού.
Ο Πορτογάλος έχει λύσεις στα χέρια του για την κάλυψη της θέσης, ωστόσο είναι δεδομένο ότι βασίζεται αρκετά στα πόδια του Αργεντίνου, τον οποίο ενδεχομένως να στερηθεί από ένα κρίσιμο ματς.
Όπως και να έχει, η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του Ουμπίντες θα παρθεί την Παρασκευή, από το ιατρικό τιμ των Κίτρινων, το οποίο θα έχει στα χέρια του το αποτέλεσμα της εξέτασης του Αργεντινού.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: