Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Κούσας: «Όλοι μαζί θα τα βγάλουμε πέρα»

Κούσας: «Όλοι μαζί θα τα βγάλουμε πέρα»
Μπορεί να παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 21ης αγωνιστικής όμως ο Γιώργος Κούσας στις δηλώσεις του έκανε λόγο για την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναιτωλικός. Ο έμπειρος μέσος βραβεύτηκε για τέρμα κόντρα στη Δόξα και πήρε το βραβείο του από τον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Γιάννη Μακρή και τόνισε πως πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο Γιώργος Κούσας τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι δύσκολο ένας αμυντικός να πάρει αυτό το βραβείο. Χάρηκα πάρα πολύ, αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερο αν παίρναμε και τους τρεις βαθμούς. Αφιερώνω το γκολ στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Δεν πήραν τη χαρά που ήθελαν, αλλά εγώ τους αφιερώνω το γκολ. Εύχομαι στη συνέχεια να έχουμε πολλά ωραία γκολ που να ισοδυναμούν με νίκες».

Αναφέρθηκε επίσης στην πορεία του Παναιτωλικού: «Είχαμε μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα και μαζέψαμε βαθμούς. Στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να πάρουμε αποτελέσματα και φτάσαμε αυτή τη στιγμή η ομάδα να βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού. Πιστεύω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το τι φταίει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δώσουμε όλοι μαζί –ειδικά εμείς οι παίκτες- τον καλύτερό μας εαυτό, έτσι ώστε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Ο Γιάννης Μακρής, που για περισσότερα από 12 χρόνια φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας, ανέφερε στις δηλώσεις του: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο Παναιτωλικός από ψηλά βρέθηκε, σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση. Το γκολ του Γιώργου πραγματικά ήταν για Όσκαρ, γιατί βγήκε μέσα απ’ την ψυχή του. Πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο του γηπέδου και έδωσε όλες του τις δυνάμεις για να το πετύχει. Τέτοιους ποδοσφαιριστές θέλει αυτή τη στιγμή ο Παναιτωλικός για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο Γολγοθά που περνάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: