Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

«Να μην παρασυρθεί ο ΠΑΟΚ»

«Να μην παρασυρθεί ο ΠΑΟΚ»
Συμβουλές στον ΠΑΟΚ για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει την Ουντινέζε στο σημερινό ματς έδωσε ο Βαγγέλης Μόρας. Ο αμυντικός της Τσεζένα τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πιθανότητες να προκριθεί κόντρα στους «φριουλάνι» και αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα αρκεί να μην παρασυρθεί από τις σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα του Ούντινε και να έχει ηρεμία στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος αμυντικός στα «Σπορ του Βορρά»:


Για το έργο του ΠΑΟΚ στη σημερινή αναμέτρηση: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει δύσκολο έργο με δύο δύσκολα τεστ απέναντι σε μία ομάδα που εδώ και δύο χρόνια είναι φορμαρισμένη, υπό τις οδηγίες του ίδιου προπονητή, του Γκουιντολίν. Για μένα εξάλλου πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της Ιταλίας. Μπορεί να μην έχει τα μεγάλα ονόματα ή τα πολλά χρήματα, αλλά είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ιταλία και αυτό φαίνεται από το ότι διεκδικεί και φέτος, όπως και πέρυσι, το πρωτάθλημα στην Ιταλία».

Για τις απουσίες των Ντι Νατάλε και Ίσλα: «Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες τους, αλλά να μην παρασυρθεί από αυτές, αφού η Ουντινέζε έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Για αυτό και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει ηρεμία στο παιχνίδι του, ώστε να το διαχειριστεί σωστά και όλα θα πάνε καλά».

Για την ατμόσφαιρα του Φρίουλι, αλλά και την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο: «Είναι πολύ ήρεμα τα πράγματα στο Ούντινε με τους φιλάθλους της Ουντινέζε, δεν είναι φανατικοί, για αυτό και η διοίκηση της ομάδας δίνει εισιτήρια. Από τη στιγμή που θα βρεθούν τόσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με την ατμόσφαιρα που ξέρουν να δημιουργούν, θα μετατρέψουν το Φρίουλι σε Τούμπα της Ιταλίας. Ειδικά αν κάνει ένα παιχνίδι όπως με την Τότεναμ στο Λονδίνο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την υπέρβαση».

Για το αν κάποια στιγμή θα ήθελε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: «Δεν θα πω ψέματα. Αν τύχει να επιστρέψω στην Ελλάδα θα ήταν τιμή μου πραγματικά να παίξω στον ΠΑΟΚ. Πάντως, δεν σκέφτομαι καθόλου την επιστροφή μου στην Ελλάδα και αν μπορέσω να κλείσω την καριέρα μου έξω, θα την κλείσω έξω».

Για το γεγονός ότι πέρυσι είχε συζητήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Είναι αλήθεια ότι είχε υπάρξει μία επικοινωνία το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήταν προτεραιότητά μου να έρθω στην Ελλάδα. Δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, αλλά με το ότι δεν ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα, ειδικά αυτήν τη στιγμή. Για αυτό και επέστρεψα πριν από έναν μήνα στην Ιταλία από την Αγγλία όπου ήμουνα στη Σουόνσι, γιατί μου ταιριάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: