Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τσιρίλο: «Πάμε για αποτέλεσμα»


Τσιρίλο: «Πάμε για αποτέλεσμα»
Αποφασισμένος να πάρει μαζί με τους συμπαίκτες του ένα καλό αποτέλεσμα από το «Φρίουλι» κόντρα στην Ουντινέζε είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο του ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός αμυντικός, έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου και για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, αλλά και για το μέλλον του.

Αρχικά ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ είπε: «Εμείς ήρθαμε εδώ για ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για την πορεία στο Europa League: «Εξαρτάται από τη δουλειά που κάνουμε η οποία είναι παραδειγματικά. Μην ξεχνάμε ότι τερματίσαμε στον όμιλο πάνω από την Τότεναμ και τη Ρουμπίν Καζάν. Για εμάς είναι ένα όνειρο που ελπίζουμε να συνεχίσουμε γιατί έχουμε τα μέσα να το συνεχίσουμε».

Για τις απουσίες της Ουντινέζε: «Είναι τρεις πολύ σημαντικοί παίκτες. Αλλά δε νομίζω ότι θα αρκεστεί σε αυτό και νομίζω ότι θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Άλλωστε αυτό φαίνεται και τα τρία τελευταία χρόνια».

Για τις δυσκολίες στην Ελλάδα: «Έχω γυναίκα και κόρη Ελληνίδες. Στενοχωριέμαι πολύ γιατί η Ελλάδα δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Οι οπαδοί μας όμως που θα μας ακολουθήσουν εδώ θα μας δώσουν επιπλέον δύναμη και την ευκαιρία στην Ιταλία να γνωρίσει τι σημαίνει να είσαι φίλος του ΠΑΟΚ».

Για το λόγο που συνεχίζει παρά την κρίση στην Ελλάδα και την πώληση του Βιεϊρίνια: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην Ελλάδα. Έχω παίξει και στην ΑΕΚ, έπαιξα σε Ισπανία και σε Ιταλία και μετά επέστρεψα. Δε ξεχνάω τα χρόνια που πέρασα στην ΑΕΚ και όταν μου έκανε την πρόταση ο ΠΑΟΚ απάντησα αμέσως θετικά. Συνιστώ στους παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά φυσικά αυτό είναι απόφαση του καθενός».

Για το αν νιώθει αβεβαιότητα για το μέλλον: «Νιώθω κάποια ανασφάλεια, αλλά νιώθω και τυχερός γιατί κάνω μία πολύ ωραία δουλειά. Τώρα είμαι ήσυχος και ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί για όλους και όχι μόνο για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: